Netflix film tips #2 Films die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix, wie heeft er nou nog niet van gehoord? Ik heb al meerdere jaren een abonnement op Netflix en ik ben groot fan. Uren heb ik al gespendeerd aan Netflix en vele series en films heb ik al versleten. Maar welke films zijn nou echt de moeite waard om te kijken, omdat er een goed verhaal achter zit, het een mega spannende verhaallijn heeft of gewoon omdat je er lekker bij weg kunt dromen? Mijn Netflix film tips zet ik voor je op een rij, elke maand weer zodat jij deze film ook kunt gaan ‘uitproberen’.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix films die ik een aanrader vind?

Netflix serie tips, Netflix film tips
1. Tot he bone
Een ingrijpende film over hoe de ziekte anorexia nervosa bij de 20 jarige Ellen blijft overheersen. Ze leert op een aangrijpende, soms grappige manier zichzelf beter kennen onder leiding van onconventionele dokter. Een verhaal die best confronterend kan zijn voor vele, maar echt een aanrader is om te kijken.

2. Annie
Mijn lievelingsfilm toen ik kind was. Helemaal grijs gedraaid op videoband, maar hij staat nu ook op Netflix! Annie is een weesmeisje wat het hart veroverd van Daddy Wasbucks. Echt een familiefilm voor jong en oud!

3. Still alice
Een gelukkige getrouwde hoogleraar in taalkunde met 3 kinderen die wordt getroffen door de ziekte van Alzheimer. Haar carrière en familie komen onder druk te staan en je maakt vanaf het begin mee wat voor een impact deze ziekte kan hebben op de persoon en zijn omgeving.

4. The boy in the striped pajamas
Een heftige film over de vriendschap tussen een Berlijnse jongen en een Joodse jongen. Zeker bij het einde heb ik een traantje gelaten. Het verhaal speelt zich af tijdens de tweede wereldoorlog waarbij het gezin van de Berlijnse jongen van Berlijn naar Polen verhuist. Tijdens het spelen in de tuin ontdekte de jongen een hek waar hij al snel kennis maakt met het Joodse jongetje. Vriendschap ontstaat en de 2 gaan op zoek naar iemand (ik zal niet teveel spoilers geven).

Welke Netflix film heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix film tips #2 Films die je gezien moet hebben!

  1. Wat een goede films heb je op een rij gezet zeg. Ik heb nog niet veel “goede” films zitten kijken. Vooral een beetje simpele om te ontspannen. Wel heb ik al een aantal super leuke series gekeken die al wat ouder waren maar waar ik niet eerder aan toe kwam

  2. To the bone lijkt me erg interessant om te kijken! Onlangs de (kinder)film Storks gekeken op Netlfix, was erg leuk. Mowgli vond ik ook goed!

Comments are closed.