Netflix film tips #14 Films die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Elizabeth
Koningin Elizabeth wapent zichzelf tegen invasies, verraad en bedrog. Ze verlangt naar de liefde van de overmoedige avonturier Sir Walter Raleigh. Geeft veel inzicht in hoe het vroeger moet zijn geweest. In de bijna 2 uur durende film wordt je volledig meegenomen in het hele verhaal.

2. First contact: Lost tribe of the amazon
Een antropoloog waagt zich diep in het Amazonewoud om na te gaan of de vondst van een lang verborgen stam het einde inluidt van mensen in volledige afzondering leven. Deze documentaire is helaas in september 2019 verwijderd door Netflix. Maar je kunt op internet genoeg beelden er van terug zien.

3. Ratatouille
In een van de beste restaurants in Parijs wil Remy de rat een beroemd kok worden, maar of hem dat lukt? ‘Ratatouille’ is een heerlijke film die naar meer blijft smaken.
Eén van de bekendste kinder films is toch wel Ratatouille. Blijft toch wel een grote favoriet onder kinderen (maar ook onder volwassenen!).

4. Numbered
Aan de hand van getuigenissen van overlevenden onderzoekt deze docu de achtergrond en betekenis van de nummers getatoeëerd op de lichamen van Auschwitz-gevangenen. Ik vond het onwijs heftig om te zien, maar het geeft ook een nog duidelijker beeld wat voor afschuwelijke dingen er tijdens de Tweede Wereldoorlog in Auschwitz hebben afgespeeld.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.