Netflix film tips #13 Films die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Beauty and the beast
Een dappere, jonge vrouw wordt gevangengezet in een betoverend kasteel waar klokken en kandelaars tot leven komen. Ze krijgt ruzie met een beestachtige, maar lieve prins. Deze staat inmiddels niet meer op Netflix maar op Disney+.

2. Christmas wedding planner
De wereld van een bruiloftsplanner wordt op zijn kop gezet wanneer een knappe privédetective wordt ingehuurd om een van haar grootste opdrachten in de war te gooien. Leuk om te kijken naar aanloop van de feestdagen!

3. The impossible
Dit aangrijpende drama volgt de schrijnende ervaringen van een familie en geeft een beeld van de chaos die werd veroorzaakt door de tsunami in Zuidoost-Azië in 2004. Je wordt echt helemaal meegezogen in het verhaal vanaf de eerste minuut. Ik vond het super heftig om te zien! Het geeft je een goed beeld van hoe de overlevende alles hebben beleeft (en natuurlijk ook alle mensen die zijn overleden door dit natuur geweld!).

4. The age of adaline
Een mooie 29-jarige vrouw leeft al meer dan een eeuw, maar wordt niet ouder. Als ze verliefd wordt, komen de geheimen van haar verleden langzaam uit. Ook dit is weer een film die je gewoon tot het einde wilt blijven kijken. Bizar verhaal maar ook heel mooi en apart om te zien.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Netflix film tips #13 Films die je gezien moet hebben

    1. Ik kijk al maanden alleen maar series, toevallig gister de film sobibor gekeken tussendoor, maar kan wel zeggen dat ik bijna alle series gezien heb op netflix, haha

Comments are closed.