Netflix film tips #12 Films die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Twice
Deze documentaire brengt de ervaringen van wijlen activist Tsutomu Yamaguchi in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde. Deze korte documentaire van nog geen uur geeft je een beeld van de atoomaanvallen en het leven van Tsustomu Yamaguchi die beide aanvallen overleefde. Super heftig om te zien.

2. Terug in het zadel
Terwijl een weduwe een kudde wilde paarden verzorgt, probeert ze een rehabilitatieprogramma voor gevangenen te beschermen tegen een activist met slechte bedoelingen.

3. The lovely bones
Wanneer de 14-jarige Susie wordt vermoord, kijkt ze van boven toe terwijl haar familie haar tragische dood moet verwerken en haar moordenaar weer wil toeslaan. Wat een apart verhaal en een super goede film! Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal en hoopt dat het goed afloopt, maar weet dat het niet afloopt zoals je zou willen. Dit vind ik oprecht 1 van de mooiste films die op Netflix staan.

4. Riphagen
Een biografie van Andries Riphagen, een Nederlandse crimineel die tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken joden chanteerde en verantwoordelijk was voor honderden doden. Super spannende film met een heel goed verhaal. Heel realistisch nagemaakt van het ‘echte’ verhaal, zeker de moeite waard om te kijken.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix film tips #12 Films die je gezien moet hebben

  1. Fijn dat jij tips geeft zodat men weet welke films er te zien zijn….
    Vooral omdat de meeste mensen holiday hebben maar ook op regenachtige dagen….

    Een hele fijne dag 😉

Comments are closed.