Netflix film tips #11 Films die je gezien moet hebben

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Mowgli
Een weesjongen die in de jungle is opgevoerd door dieren neemt zijn lot in eigen hand en gaat de confrontatie aan met een gevaarlijke vijand en zijn menselijke afkomst. Ik kende het verhaal nog niet en daarom extra leuk om te zien, wat een prachtige film! Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal en het lijkt haast of je in de film zit.

2. Publieke werken
In 1888 krijgt een koppige vioolbouwer in Amsterdam van alles voor zijn kiezen als hij zich verzet tegen de ondernemers die zijn buurt bedreigen. Als je van geschiedenis films of documentaires houdt is dit echt een film voor jou!

3. Bee movie
De ambitieuze jonge werkbij Barry B. Benson moet nectar verzamelen en bloemen bestuiven maar komt in contact met een mens en dat heeft grote gevolgen! Deze film heb ik de afgelopen jaren al heel vaak gezien. Zo mooi gemaakt en echt een prachtig verhaal!

4. Wiplala
Een eenzame jongen raakt bevriend met een magische man van 10 centimeter die in de keukenkast woont en per ongeluk voor zorgt dat het hele gezin net zo klein wordt als hij. Als je de boeken al las als kind vind je de film minstens net zo goed. Prachtig gemaakt en zeker gelijkenis met het boek!

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Netflix film tips #11 Films die je gezien moet hebben

  1. Een titel waar in staat dat ik iets moet daarvan gaan mijn haren overeind staan. Hoezo moeten?
    Misschien iets van, 11 films die echt waard zijn om te kijken?
    Warme groet en een glimlach,
    Harry

Comments are closed.