Netflix film tips #10 Films die ik kan aanraden!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix staat er vol mee. Films in alle soorten en maten, van kerstfilms tot romantische films maar ook zeker spannende en stoere films. Er zit voor iedereen wel iets bij, of het nu een echte film is of een documentaire er is aanbod genoeg. Welke films ik allemaal heb gezien en welke ik aanraad? Dat lees je natuurlijk in mijn Netflix film tips.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix film die ik een aanrader vind?

1. Walt before disney
Dit portret van de jonge Walt Disney volgt zijn leven van Missouri tot zijn doorbraak in Hollywood, waar hij ook te maken krijgt met moeilijke deals en prille liefde. Dit vond ik nou echt een leuke film om naar te kijken, maar ook een beetje zielig. Zeker de moeite waard om te kijken!

2. Michiel de ruyter
1653. De Nederlanden worden belegerd door de Britse marine en een burgeroorlog lijkt onafwendbaar. Admiraal Michiel de Ruyter is ’s lands enige hoop. Op de basisschool krijg je al geschiedenis en dit is één van de onderwerpen die zeker voorbij komen tijdens de lessen. Deze film zou wat mij betreft bij elke geschiedenis gedraaid mogen worden!

3. Oorlogswinter
WOII is nog in volle gang. Michiels buurjongen Dirk wordt opgepakt na een overval. Degene bij wie Michiel een brief namens Dirk moet bezorgen, is vermoord door Duitsers. Een spannende film over de Tweede Wereldoorlog. Geeft een goed beeld van hoe het geweest kan zijn in die tijd en is wat mij betreft echt de moeite waard om te kijken.

4. Leve boerenliefde
Boer Jelte (Cas Jansen) heeft na het verlies van zijn vrouw weinig zin in een nieuw romantisch avontuur. En al helemaal niet met iemand die het boerenleven niet begrijpt. De meest onwaarschijnlijke vonk die kan overspringen is die tussen hem en Wenda (Tatum Dagelet), de populaire presentatrice van kijkcijferkanon Boerenliefde. Als die datingshow uitgerekend op zijn erf een nieuw seizoen komt opnemen, lijkt het een ultieme botsing van culturen te worden. Maar tegen alle vooroordelen over stadsmensen en boeren in, bloeit er tussen het jonge groen een bijzondere liefde op…

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Netflix film tips #10 Films die ik kan aanraden!

Comments are closed.