Netflix film tips #1 Films die je gezien moet hebben!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix, wie heeft er nou nog niet van gehoord? Ik heb al meerdere jaren een abonnement op Netflix en ik ben groot fan. Uren heb ik al gespendeerd aan Netflix en vele series en films heb ik al versleten. Maar welke films zijn nou echt de moeite waard om te kijken, omdat er een goed verhaal achter zit, het een mega spannende verhaallijn heeft of gewoon omdat je er lekker bij weg kunt dromen? Mijn Netflix film tips zet ik voor je op een rij, elke maand weer zodat jij deze film ook kunt gaan ‘uitproberen’.

Netflix films die ik allemaal zelf heb gekeken en daarom een aanrader voor jou vind! Als echte serie en film fan heb ik al zoveel series en films op Netflix gezien dat het mij wel leuk leek om een maandelijkse serie te maken en mijn favorieten/toppers met jullie te delen.

Netflix films die ik een aanrader vind?

1. Malevolent
Een spannende film (horror achtig) over een broer en zus die paranormale ervaringen simuleren tegen betaling. Maar als ze naar een spookhuis blijken te gaan valt er weinig meer te simuleren maar neemt de werkelijkheid het over. Een echte horror waarin je wordt meegenomen naar de geschiedenis van het huis. Let op, je moet wel een beetje tegen bloed kunnen!

2. Operation finale
De in 1960 Iraelische spionnen die op missie gaan om Adolf Eichmann op te sporen en ervoor te zorgen dat hij voor het gerecht komt te staan. Een spannende maar ook onwerkelijke film die gebaseerd is op feiten. (Adolf Eichmann is een bekend persoon die vele misdaden heeft gepleegd in de Tweede Wereldoorlog).

3. Brain on fire
Een jonge vrouw die werkt bij de New York Post wordt getroffen door rare en onverklaarbare toevallen, psychoses en geheugenverlies. Geen enkele dokter lijkt haar ziekte te begrijpen en toch is er een arts die op zoek gaat naar een ongrijpbare diagnose.

4. 3096 days
Wanneer een Oostenrijks meisje als tiener wordt ontvoerd doet ze er alles aan om te overleven. Ze wordt opgesloten door een sadistische man die haar verkracht en martelt. 3096 dagen lang waarin ze veranderd van tiener naar jongvolwassenen, het tekent haar leven voorgoed.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Netflix film tips #1 Films die je gezien moet hebben!

Comments are closed.