Natural Blooming | Yes mijn webshop is een feit!

webshop natural blooming

Yes mijn webshop is een feit! Eindelijk kan het hoge woord eruit, mijn webshop is nu officieel live. Dat betekend niet dat hij ook helemaal af is en dat alle producten al in de shop staan, maar wel dat jullie alvast een kijkje kunnen nemen en eventueel al wat items kunnen bestellen! Ik vertel je alles over mijn webshop, de items en mijn plannen!

Eindelijk is het zover, na alle zakelijke dingen die komen kijken bij het openen van een webshop kan ik nu eindelijk zeggen dat hij open is. Alles is rond, een deel van de producten staat online en de komende weken zullen er steeds meer producten bij komen. Maar wat ga ik nu precies doen?

Natural blooming – mijn nieuwe webshop!

Laten we bij het begin beginnen, Natural Blooming, vanwaar die naam? Natural blooming is een naam die ik al een tijdje in gedachten had, het is redelijk neutraal en omdat ik graag iets met natuurlijk in mijn naam wilde kwam dit eruit. Ik koos deze naam met de gedachten dat als mijn webshop heel groot zou worden, ik er een aparte webshop van kan maken zonder de koppeling van liefscarolien. Hoe het idee van een webshop is ontstaan is ook een mooi verhaal om later eens uit te werken, maar dat dus een andere keer! Mijn eigen webshop is open, hoe gaaf! Ik ben nu officieel ondernemer en dat voelt echt als een hele volwassen stap. Ondanks dat ik al 5 jaar ondernemer was voor de belastingdienst is dit dus wel echt een hele grote stap richting het waarmaken van mijn droom. Iets wat ik lichamelijk ook echt aan kan en waarbij ik niet afhankelijk hoef te zijn van een werkgever. Voor nu blijf ik wel parttime werken via mijn werkgever, maar om daarnaast mijn eigen baas te zijn voelt zo gaaf!
webshop natural blooming

Wat ga ik allemaal aanbieden in mijn webshop?


Sommige zullen het via Instagram al hebben meegekregen, of wellicht via de facebook pagina van Natural Blooming. In mijn webshop richt ik mij op 3 dingen die allemaal met elkaar verbonden kunnen zijn. Namelijk edelstenen en mineralen, accessoires voor essentiële oliën en handgemaakte wandplanken. In eerste instantie wilde ik een bescheiden collectie edelstenen en mineralen gaan aanbieden, maar bij het inkopen kon ik toch een stuk moeilijker kiezen dan gedacht. Dus het is nog redelijk bescheiden maar eigenlijk ook veel groter dan ik in mijn hoofd had. Daarnaast dus de accessoires voor essentiële oliën. Denk hierbij aan roller flesjes, spray bottles, druppel flesjes, rollerballetjes etc. Deze categorie zal de komende tijd nog flink uitgebreid worden. En als laatste de handgemaakte wandplanken, die ik dus zelf ga maken. In eerste instantie bied ik een aantal plankjes aan waar je olie flesjes in kunt zetten, maar later wil ik ook echt grote wandplanken gaan aanbieden (uiteraard zelf gemaakt).

Ik kijk heel erg uit naar dit nieuwe avontuur, mijn blog zal op dit moment in combinatie gaan met de webshop. Hier merken jullie eigenlijk vrij weinig van, alleen een extra pagina waar je naar de webshop kunt gaan. Daarnaast zal ik gewoon elke dag een nieuw artikel online plaatsen op de blog en hoop ik jullie te kunnen blijven inspireren op alle mogelijke manieren.

Neem eens een kijkje op het webshop gedeelte en laat mij weten in de reacties of via de mail wat jij er van vind! Of volg mijn instagram pagina Natural Blooming waar ik alle nieuwe updates plaats!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Natural Blooming | Yes mijn webshop is een feit!

Comments are closed.