Nasi Goreng van Jumbo

nasi goreng

Na de bami goreng moest ik natuurlijk ook de nasi goreng uitproberen van de Jumbo. Deze kilo verpakking voor maar 2,89euro is prima voor als er mensen komen eten. Of toch niet? Wat maakte deze nasi goreng zo lekker, en waarom zou jij het wel of niet moeten kopen?

Als ik chinees eet, dan neem ik altijd nasi goreng. Bami vind ik niet lekker, en nasi is dan een goede optie om te kiezen. Maar deze nasi van de Jumbo? Kan die er een beetje mee door, of is het echt een tegenvaller? Nou die vraag kan ik in ieder geval al beantwoorden. Deze nasi valt zeker niet tegen, vergeleken met die van de Aldi is deze van de Jumbo echt een stuk beter. De rijst is in ieder geval gaar, en ook zit er duidelijk meer groente en ham in verwerkt.

Nasi Goreng

nasi goreng
Volgens de verpakking moet je het 7 tot 8 minuten in de magnetron opwarmen. Zo ik prikte wat gaatjes met een vork in de verpakking, en deed hem voor 5 minuten in de magnetron. Prima tijd voor als je gelijk gaat eten. Maar moet je om wat voor reden dan ook nog even wachten, dan moet het echt 7 tot 8 minuten in de magnetron.

nasi goreng
De nasi zelf smaakt prima, maar is nog lekkerder met een bijgerecht als babi ketjap, of simpelweg wat pinda / saté- saus. Met een kilo verpakking kunnen makken 4 grote eters, of 8 kleine eters genieten van een maaltijd. Zelf eten wij met een bami en nasi 2 dagen, en hebben we allemaal meer dan genoeg gegeten. Dus mocht je een grote groep mensen te eten krijgen, kun je dit ook prima op tafel zetten. Wel zou ik echt aanraden om er bijgerechten bij te serveren. Bijvoorbeeld ei in zoet zure saus, of de babi ketjap, babi pangang, en alles wat jou lekker lijkt. Ik kan deze in ieder geval aanraden!

Heb jij deze al wel eens zien liggen, of misschien zelfs al geprobeerd?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Nasi Goreng van Jumbo

  1. Ik heb hem laatst gehad maar vond deze juist minder lekker dan die van de Aldi. Ik denk dat dit komt omdat ik meer van witte rijst hou.

Comments are closed.