Naobay | Recovery mask

Naobay Recovery mask

Dit gezichtsmasker voor de normale en gevoelige huid is een aanwinst voor iedereen die een snel geïrriteerde huid heeft. Daarbij is me-time ook erg belangrijk dus laten we onszelf even wat meer gaan verwennen, door onder andere een gezichtsmasker aan te brengen. Benieuwd naar wat deze recovery mask precies doet?

Met mijn extreem droge en gevoelige huid zijn er maar weinig producten die echt fijn werken. Maar met dit herstellende masker van Naobay heb ik een goede gevonden! Het masker is speciaal voor de normale en gevoelige huid gemaakt en komt in een tube van 75ml.

Recovery mask

Naobay Recovery mask
Dit masker bevat biologische bloemenwater wat zorgt voor verfrissing en verzachting van de huid. Daarnaast bevat het antioxiderende vitamine E en een combinatie van hydraterende rijst, maanzaad en abrikozenolie die de vetzuren van de huid herstellen. Dit maakt het masker ideaal om te gebruiken bij een gevoelige huid.

Goed om te vermelden is dat Naobay vegan is en niet op dieren getest is, het geen parabenen en minerale oliën bevat. Maar daarnaast ook geen aluminiumzouten, alcohol, siliconen, paraffine en aceton bevat. Het is 98,97% van natuurlijke oorsprong en 37,76% van gecontroleerde biologische landbouw.

Hoe gebruik je dit masker:
Breng het masker aan op een droge huid en laat het zo’n 7 minuten intrekken. Vervolgens spoel je het masker eraf met veel water.

Hoe ik het gebruik zelf heb ervaren?

Allereerst vind ik het minimalistische verpakking van Naobay erg mooi. De geur is vrij neutraal en de crème brengt makkelijk aan. Het is geen hele dunne crème, maar doet mij denken aan een dag of nacht crème. Je hoeft het niet zo heel dik op te smeren. Na het gebruik is mijn huid super zacht en heeft het in tegenstelling tot andere maskers geen rode geïrriteerde huid achter gelaten. Iets waar ik dus heel erg blij van werd.
Met deze tube van 75ml doe je ook zeker een tijdje, zo kun je jezelf wekelijks verwennen met een gezichtsmasker om even helemaal te ontspannen.

Het product is bij meerdere webshops te koop, ik kreeg hem bij de Goodiebox een tijdje geleden.

Gebruik jij graag een masker?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Naobay | Recovery mask

Comments are closed.