Nailsinc – gel effect nail polish

Een review van een heel mooie nagellak vandaag! Namelijk eentje van de nieuwe lente collectie van Nailsinc. Deze roze nude kleur is prima te combineren met elke look, en ziet er ook nog eens heel mooi en basic uit op je nagels! Ben je benieuwd naar deze nagellak? Lees dan vooral verder in dit artikel.
DSC_1743

Ik kreeg deze nagellak bij de Styletone box van Maart, en heb hem sindsdien meerder malen voor jullie getest! En ik kan nu al vast verklappen dat ik heel erg blij ben met deze nagellak. Ik heb 1 nadeel kunnen vinden en dat is dat het wel een tijdje duurt voordat je nagels droog zijn.

Nailsinc. is een merk wat in Londen is ontstaan zo’n 15 jaar geleden. Inmiddels zijn ze zo uitgegroeid dat ze al meer dan 150 kleuren nagellak hebben, en er dus een hele ruime keuze is aan nagellak! De nagellak die ze hebben ontworpen is dan ook wel iets anders dan de ‘normale’ nagellak, ze hebben namelijk gel nagellakken die je normaal met een uv lamp moet harden. Bij deze nagellak is dat niet nodig, je krijgt alle voordelen van een gellak, maar dan heb je geen uv lamp nodig. Dat is ideaal voor als je geen uv lamp in huis hebt zoals ik en de meeste mensen! Maar toch heb je mooie nagels!

DSC_1758
De kleur die ik heb is de kleur Uptown. Een roze nude kleur.

DSC_1759
Deze nagellak heeft 2 dopen, namelijk de roze, en de zwarte. Ik gebruik liever de zwarte omdat ik dan de nagellak nog fijner en mooier kan aanbrengen zonder te knoeien bijvoorbeeld. Het ligt makkelijker in de hand en is ook een stuk kleiner vergeleken met de roze!

DSC_1760

Ik vond de nagellak zelf wel wat aan de dunne kant, maar niet storend. Het is makkelijk aan te brengen en heeft absoluut niet meer dan 2 laagjes nodig. 1 laag is eigenlijk al voldoende! De nagellak bleef bij mij uitzonderlijk lang zitten vergeleken met de normale nagellakjes die ik gebruik. Na ruim 4 dagen zat de nagellak er nog prima op, en begon het pas wat tekenen te krijgen om het eraf te halen. Normaal blijft mijn nagellak nog geen dag zitten, dus ik was er wel echt verbaasd over!

DSC_1766
Zoals je kunt zien op de foto hierboven is het een hele mooie neutrale kleur die je iedere dag zou kunnen gebruiken. Ook naar je werk is het prima te doen en ziet het er niet ’te’ uit.
Ik wil hier zeker meer kleuren van hebben, de nagellak blijft lang zitten, en ik vind hem er ook heel erg mooi uit zien. Ik hoef alleen dit product aan te brengen en ben gelijk klaar voor bijna een week! Geen gedoe met een onderlaagje, en een bovenlaagje. Dat is met deze nagellak echt verleden tijd, wat precies het gel effect is weet ik niet. Misschien dat jullie dat weten?
Ik kan iedereen deze nagellak aanraden die normaal gesproken nog geen dag de nagellak er heeft opzitten! Dit werkt echt! En met meer dan 150 kleuren zit er vast wel 1 kleur bij die je mooi vindt!
De nagellakjes zijn wel wat duurder dan normaal, dit nagellakje kostte namelijk 16euro.

Wat vinden jullie van een nagellak die lang blijft zitten? En hoeveel zouden jullie maximaal uitgeven aan een nagellak?

digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Nailsinc – gel effect nail polish

  1. Mooi kleurtje! Het is wel wat aan de prijzige kant dus ik zou er echt enkele keren over nadenken vooraleer het te kopen 🙂 En nagellak dat lang blijft zitten is echt geweldig, zeker als je werkt. Liefs! x

Comments are closed.