Nailsinc gel effect

Een prachtige nagellak die ik een tijd terug ontving in de styletone box. Een nagellak dat lijkt op gelnagels, maar dan zonder UV lamp! Deze nagellak verdiend een review apart. Waarom? Lees dat hieronder in het artikel.
nailsinc


Zoals ik hierboven al zei, ontving ik deze nagellak in de Styletone box. De februari box om precies te zijn. Wil je weten wat ik nog meer kreeg ik die box, klik dan hier.

De nagellak van Nailsinc was voor mij niet meer onbekend. Al eerder zat ik een nagellak van Nailsinc in de Styletone box en daar was ik ontzetten tevreden over. Ik was dan ook heel erg benieuwd of deze nagellak dat ook weer waar kon maken.
nailsinc

Deze nagellak in een paarse kleur geeft een gel effect. Persoonlijk vind ik dat echt heel erg mooi, en ik kon dan ook niet wachten om deze uit te proberen. En hij is echt de moeite waard. De nagellak blijft met 2 laagjes ongeveer een week netjes op mijn nagels zitten. Na een week begin ik de eerste chips te zien. Ik vind dit persoonlijk echt heel erg knap van een nagellak. Al eerder legde ik uit dat nagellak vaak nog geen dag netjes op mijn nagels blijven zitten. De paarse kleur vind ik persoonlijk ook erg mooi. Het is een iets donker paarse kleur, maar niet te donker.

Het kwastje van deze nagellak is wat smaller, waardoor je nauwkeuriger je nagels kunt lakken. Geen kliederboel dus meer rond je nagels. Op de nagels is de nagellak iets donkerder dan de verpakking. Dat viel me meteen op. Zelf vind ik dat niet storend, maar iets lichter was ook niet verkeerd geweest. De nagellak geeft een mooie glans aan je nagels door het gel effect. Hieronder op de foto heb ik mijn nagels gelakt met 2 laagjes.
nailsinc

Deze nagellak is te koop bij verschillende online webshops, en kost 16euro.

Wat vind jij van een nagellak met gel effect?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Nailsinc gel effect

  1. Hele mooie kleur! En een week blijven zitten zonder chips, dat is zeker een goede prestatie. Maar dat mag ook wel voor zo’n prijs vind ik 🙂

Comments are closed.