Nailart op LiefsCarolien.nl

Al een tijdje wilde ik iets toevoegen op mijn blog. Maar ik wist nog niet goed wat, maar nu wel! Zoals de meeste van jullie misschien wel weten vind ik nagellak heel erg leuk, en heb ik inmiddels ook al 64 flesjes met verschillende kleuren nagellak. Je kunt zoveel leuke dingen doen met nagellak dat ik besloten heb om af en toe een leuke nailart te plaatsen op LiefsCarolien.nl.
nailart
Eerder schreef ik niet eerder een nailart, en des te leuker vind ik het zelf om het wel te gaan schrijven. Niet dat ik er heel goed in ben, want afgelopen week maakte ik mijn eerste kunst op mijn nagels. Hieronder deel ik mijn eerste kunst, en binnenkort kun je genieten van nog meer! Heb je ideetjes of voorstellen van wat je wilt zien, laat het dan weten in de reacties en dan ga ik kijken of ik dat kan maken. Hier komt hij dan!

Ik gebruikte een aantal lakjes van de Essence adventskalender. En daarnaast een wit lakje van de Primark.
nailart
Ik deedΒ 2 laagjes nagellak op mijn nagels, met op de ringvinger een witte kleur en de rest van de nagels een kerstboom groene kleur.

nailart
Op mijn ringvinger waar ik de witte nagellak op had zitten maakte ik met behulp van de speciale pen. Hier zet ik gewoon een aantal stippen, totdat het op een balletje lijkt.

nailart
Met de bruine/bronzen kleur maak ik streepjes zodat het op een touwtje lijkt. En daarna maak ik strikje bovenop het balletje.

nailart kerst
Op de groene nagellak doe ik nog een topcoat, namelijk de snow flakes van de Essence adventskalender.

nailart
Bovenop de witte nagellak doe ik nog een sparkeling matte topcoat, en dan vind ik mijn nagels helemaal af. En dan was dit ook gelijk mijn eerste nailart.

Willen jullie dit vaker zien, en zo ja wat zal ik dan maken?
handtekening carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

11 thoughts on “Nailart op LiefsCarolien.nl

    1. Dankje! Ja leek me wel heel erg leuk omdat ik ook heel erg van nagellak houd en al 64 flesje heb πŸ™‚ Maar daar komen er nog wel meer bij πŸ™‚ Liefs

Comments are closed.