Nailart – Love my nails

Al een beetje bijgekomen van mijn artikel vanmorgen? Ik hoop het wel! Ik heb namelijk weer een hele leuke nailart voor jullie. De komende tijd zullen jullie vaker nailarts gaan zien op LiefsCarolien.nl, want ik vind het zo leuk om te doen. En zeker als iemand die verslaafd is aan nagellak, kan ik het natuurlijk niet laten om mijn creaties te delen op mijn blog.
nails
Voor deze nailart gebruik ik verschillende kleuren die bij elkaar passen, maar niet helemaal op elkaar lijken.

Ik gebruik de volgende nagellak:
PS quick dry – white
Nailsincgel effect
– Catrice limited edition doll’s collection – C02 Playing in lavender heaven
Essence colour&go – off to miami
Essence the gel – candy cane
– Essence IloveTrends – 15 from me to you

Deze nailart is eigenlijk heel erg simpel. Ik heb hier 4 nagels gelakt in 1 kleur (de kleur van Nailsinc) op mijn ringvinger koos ik voor een andere kleur, namelijk de witte van PS. Ik koos expres een lichtere kleur, zodat het patroon wat er op komt goed zou opvallen. Het patroon maken ik namelijk van de verschillende kleuren die hier boven staan. Deze kleuren passen allemaal bij elkaar, en zorgt ervoor dat het goed opvalt op de witte nagel. Wil je zien wat ik precies bedoel, kijk dan hieronder op de foto.

nails
Het is best wel lastig om een hartje te maken als je per kleur gaat stippen. Makkelijker is misschien om op een papiertje een hartje te tekenen, die uit te knippen en op de witte nagellak te leggen. Zo kun je precies zien waar je de stippen het beste kunt zetten, om het hartje zo duidelijk mogelijk te maken. Je kan het hartje in alle kleuren maken die je zelf wilt, zorgt er alleen wel voor dat de achtergrond die je gebruikt zo licht mogelijk is. Zo valt het patroon het beste op. Deze nailart is vrij makkelijk om te maken, en je kunt zelf de kleuren bepalen.

Welk patroon zouden jullie maken op de ringvinger? En vind je het leuk om af en toe een nailart voorbij te zien komen op LiefsCarolien.nl?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Nailart – Love my nails

Comments are closed.