Beauty

Nagellak stash!

Vandaag schrijf ik een artikeltje over mijn nagellakjes. Ik heb er (vind ik zelf) best aardig wat, en van allerlei verschillende merken. Ook heb ik de meest uiteenlopende kleuren, en het leek me leuk om er vandaag iets over te schrijven voor jullie!
Welke nagellak ik allemaal heb, wat mijn favoriet is, etc.
_DSC2533

Nee de nagellakjes hierboven op de foto, is niet al mijn nagellak hoor! Ik heb nog veel meer! En dat laat ik jullie vandaag allemaal zien! Binnenkort komt er een hele serie met reviews van al deze nagellakjes, en ook zullen jullie dan de swatches zien! Maar voor nu vertel ik jullie alleen welke nagellakjes ik allemaal heb, en wat mijn favorieten zijn! Kijk maar mee!

Allereerst ontving ik een aantal maanden geleden de nieuwe serie van Essence met gel lak! Ik kreeg een base coat, top coat en een rood lakje met de naam 11. 4 ever young. Een hele mooie serie vind ik zelf! Ook blijven ze aardig lang op mijn nagels zitten!
_DSC2600

Dan heb ik nog meer Essence, namelijk 4 lakjes van de Colour & go collectie! Allereerst nummer 39 Lime Up!, een mooie groene kleur. Dan nummer 41 Very Berry. Een mooie licht paarse kleur. Nummer 101 Absolute pure, dit is een mooie doorzichtige nagellak, en nummer 109 off to miami! Een hele mooie koraal kleur! Al deze lakjes vind ik erg mooi, en deze blijven bij mij zo’n 3 dagen zitten. Binnenkort hier dus een mooie review over!
_DSC2592 _DSC2593

En als laatste van de Essence collectie, heb ik nog één lakje van de serie ‘The nudes’. Ik heb nummer 05 Pure soul! Een hele mooie parelachtige kleur!
_DSC2595

Dan heb ik nog 4 lakjes van de Catrice collectie. Ik heb 3 lakjes uit de Ultimate Nail lacquer serie, namelijk nummer 04 Orange-Utan, een hele mooie oranje kleur! Echt iets voor koningsdag of het WK! Dan nummer 360 Raspberry Fields forever, dit is een hele mooie rode kleur. En als laatste van deze serie nummer 380 Forget me not! Een hele mooie diep paarse kleur met glitters.
_DSC2614

En van Catrice heb ik ook nog 1 lakje uit de Crushed Crystals serie, namelijk nummer 02 PLUMdogMillionaire. Ook weer een paarse kleur met glitters. En deze voelt op je nagels echt als een soort zand! Heel apart!
_DSC2613

Dan heb ik nog een nagellakje van Nailsinc, dit is ook een gellakje waar je geen lamp bij nodig hebt! Heel fijn! En een erg mooie kleur, namelijk Uptown. Dit is een roze nude kleur!
_DSC2616

Dan nog een lakje van XMS de kleur coronel e carvajal. Het lijkt op een soort bloed kleur. Heel apart op je nagels! Zeker een favoriet van mij!
_DSC2615

Dan heb ik ook nog een lakje van L.A. Colors, in de kleur metallic pink, een donker roze kleur met glitters.
_DSC2620

Dan heb ik nog 4 lakjes van ‘La femme beauty’. Deze lakjes zijn te koop bij de kruidvat. Deze lakjes hebben geen naam of nummer, dus daarvan noem ik alleen de kleuren op. Ik heb een knal roze, een knal groene, een donker roze, en een paarse. Deze lakjes blijven zo’n 2 dagen zitten, en hebben echt een soort neon kleur!
_DSC2612

En ik heb ook nog 2 lakjes van de action, namelijk van Max&More. Deze zaten samen in een setje voor de crackle nagels. Ik heb een zilvere normale nagellak en een zwart crackle coat. Deze vind ik zelf wat minder, zeker omdat de crackle coat heel snel al niet meer bruikbaar is. Ik giet er regelmatig een klein beetje nagellakremover in.
_DSC2594

Welke nagellak vind jij zelf het fijnste, of het mooiste?
digitale handtekening

17 thoughts on “Nagellak stash!”

    1. Dankje! Ja ik houdt wel van verschillende lakjes. Net met mijn moeder nog bij de prijsmepper geweest. Ze hebben op alle make-up 4 voor 1euro! Dus heb mezelf getrakteerd op 8 nieuwe producten! Waaronder 6 nagellakjes 🙂 Ach ja die 2euro.

  1. Mooie kleurtjes heb je 🙂 Ik heb van de nieuwe Essence collectie “The Gel Nail polish” een koraal blauwe kleur en ik ben er supertevreden mee, het blijft echt 4 dagen zitten (en ik doe de afwas en poetsen thuis) dus het is echt goed 🙂 Ik heb echt een gigacollectie (lees: over de 70 flesjes ..) plus nog stickers en steentjes. Ik ontdek elke keer weer leuke of goede nagellak dus mijn favo nagellak verandert continu 🙂 Liefs! x

  2. Leuk! Ik heb precies dezelfde van Catrice ^^

Comments are closed.