Beauty

Nagellak stash – Hoe mijn verzameling uit de hand liep

nagellak stash Carolien
Vandaag een stash video, en ook gelijk 1 van de laatste. Ik deel mijn nagellak stash met jullie en dat zijn er inmiddels nogal wat. Totaal 104 lakjes telt de collectie, en hij is nog steeds groeiende. In de video heb ik nog 84 nagellakjes, maar deze is dus inmiddels aangevuld naar meer dan 100. Ik laat je zien welke lakjes ik heb, en welke favoriet zijn. Benieuwd naar al mijn nagellak? Kijk dan even verder.

In het filmpje heb je al duidelijk kunnen zien dat ik niet meer een paar nagellakjes heb. 104 stuks zijn er al behoorlijk veel, maar het zal hier vast niet bij blijven. Ik ben helemaal fan van nagellak, en wil dan ook zoveel mogelijk verschillende soorten en merken nagellak verzamelen. Daarbij lijkt het mij onwijs gaaf om een hele muur vol met planken te hebben waarop alle nagellak te zien in. Wie weet gebeurt dit in de toekomst. Iets om naar uit te kijken ๐Ÿ™‚

2 thoughts on “Nagellak stash – Hoe mijn verzameling uit de hand liep”

    1. Dankjewel! Ik ben er ook heel erg blij mee ๐Ÿ™‚ Totaal 105 lakjes op dit moment, en ze passen helaas niet meer allemaal op de planken. Hopelijk heeft Action ze binnenkort weer in het assortiment ๐Ÿ™‚

Comments are closed.