Nagellak Gosh

Bij de prijsmepper nam ik een tijdje geleden een lakje met van het merk Gosh. Hiervan had ik nog geen nagellak in mijn verzameling, dus die kon ik natuurlijk niet laten liggen! Helaas is de prijsmepper bij ons weg, en kan ik geen leuke aanbiedingen meer scoren zoals ik dat met dit lakje deed. Ik betaalde namelijk maar 0,25 cent voor dit lakje!
gosh
Gosh
Gosh cosmetics is in 1985 opgericht in Denemarken. Het merk zegt hip en trendy make-up te verkopen, en is al 25 jaar bekend in de mode industrie en verkoopt hun producten over de hele wereld. De producten worden zo goed mogelijk afgestemd op de laatste trends en technologieën. Het assortiment van Gosh is redelijk groot. Alles wat je je kan bedenken op het gebied van make-up verkopen ze. Helaas is het assortiment van Gosh nog maar weinig te verkrijgen in Nederland, wel kun je de producten makkelijk op internet bestellen, en er zijn dan ook veel webshops die Gosh in het assortiment hebben.

Over deze nagellak
De kleur van deze nagellak is heel licht paars. Maar op je nagels komt hij toch een stuk donkerder naar voren. Het is een erg smal kwastje, en zeker wel de helft smaller dan de Essence nagellakken. Ook is de nagellak een stuk dunner waardoor je heel weinig moet aanbrengen, anders loopt hij uit.

gosh

De kwaliteit van dit lakje vind ik erg goed. Ondanks dat ik toch redelijk vaak mijn handen was, blijft het lakje toch bijna een week netjes op je nagels zitten.

Zoals ik hierboven al aangaf, is het steeds moeilijker in Nederland om producten van dit merk te kopen. Wel is het nog makkelijk online te kopen. De prijzen verschillen wel heel erg online.

Kende jij het merk Gosh al, en welke kleuren nagellak vind jij mooi om te dragen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Nagellak Gosh

Comments are closed.