Webshop | My Jewellery

Toen ik rond ging kijken voor sieraden, kwam ik op de website van My Jewellery. Op deze webshop bieden ze verschillende dingen aan. Niet alleen sieraden, maar nog veel meer leuke items! Vandaag vertel ik jullie alles over deze webshop!
_DSC2183
Op de webshop staan heel veel verschillende items, van sieraden tot kledingstukken en van sjaals tot kaarsjes. Er is heel erg veel keuze en het is nog wel redelijke betaalbaar. Zeker omdat het ook handgemaakte artikelen zijn!
De sieraden kun je krijgen in vele verschillende kleuren, het zijn echt kleuren die nu in de mode zijn. Bijvoorbeeld mintgroen, roze, geel, pastelkleurtjes, noem maar op! Ook hebben ze een collectie met gouden sieraden. Die vind ik persoonlijk ook heel erg mooi! Met afwisseling naar kledingstukken en home spulletjes ben ik zeker een heel gelukkig mens. Een aantal kledingstukken die verkrijgbaar zijn op de webshop zijn ook precies mijn smaak en het zijn items die ik zo aan zou willen trekken. Bij de home collectie heb je keuze uit verschillende materialen. Houd je bijvoorbeeld van hout? Dan zijn zeker de leuke krukjes en plateau’s iets voor jou! Je vind er heel erg veel verschillende accessoires. Bijna voor iedereen wel iets wils! En ik vind het allemaal een hele luxe uitstraling hebben, persoonlijk vind ik dat heel erg mooi!

Over My Jewellery
In 2011 is de oprichster van dit merk gestart met de sieradenlijn als hobby, het is uiteindelijk uitgegroeid tot een grote webshop met heel erg veel keuze. In Nederland zijn er al zo’n 250 winkel verkooppunten voor deze sieradenlijn!

_DSC2184 _DSC2185
Over de webshop

De webshop My Jewellery is een erg overzichtelijke website waarin je makkelijk kunt zoeken naar iets wat jij leuk vindt. Ook vind ik het fijn dat de prijzen duidelijk vermeld staan op de website waardoor je ook makkelijk je budget kunt kiezen. En waar ik helemaal over te spreken ben dan zijn de verzendkosten! Ze zijn heel erg laag waardoor het erg leuk blijft om iets te bestellen op de webshop. Er zijn 3 soorten verzendkosten. Namelijk 1,95euro voor briefpost (bijvoorbeeld als je 1 armbandje hebt besteld), €4,95 voor pakketpost via PostNL, en €7,50 voor een verzekerd pakket. Boven de €50 betaal je geen verzendkosten!
Er zijn alleen ‘vrouwen’ artikelen te koop, en geen mannen sieraden.

Op afgelopen 2 april had ik mailcontact met de webshop waarna ze mij een sieraad zouden opsturen. Tot mijn verbazing kreeg ik de dag erna (3 april) al een pakketje in huis van hun. Ze hebben een hele snelle levering! Echt TOP!

Ik koos voor de lievelingskleuren;  babyroze en mint. Ze gingen een sieraad voor mijn uitkiezen naar aanleiding van deze kleuren. En dat is meer dan gelukt! Ik ben heel erg blij met het pakketje wat ik heb ontvangen!

Het is goed ingepakt, in bubbeltjes plastic en daarover nog een mooi roze papiertje met een stickje met hun logo erop. De sieraden zelf zitten nog ingepakt in een zakje. Oorbellen zitten vast geniet aan de bovenkant van het zakje, zodat de oorbellen op 1 plek blijven zitten.
Dit is het pakketje wat ik heb ontvangen. Erin zitten 2 soorten sieraden, een press boekje, een voucher met een kortingscode van 10% op mijn volgende aankoop, en nog een persoonlijke notitie! Heel erg lief! Ik raad jullie allemaal aan om via deze webshop een keer iets te kopen, ze zijn heel erg aardig en hebben een hele snelle levering. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun webshop.
_DSC2194_DSC2190De 2 sieraden vind ik heel erg mooi! Een setje met grote oorbellen, met mooie roze steentjes. Heel erg gaaf! En nog een roze met licht blauw/mint armbandje van kraaltjes. Deze vind ik ook heel erg mooi!
Het setje met oorbellen is te koop voor €15,95 en het armbandje is te koop voor €7,95. Ik vind het niet duur voor handgemaakte sieraden. Ze zien er heel erg mooi uit, en ook kwalitatief is het erg goed!

Wat vinden jullie van deze sieraden? En kopen jullie wel eens online een sieraad? Zo ja, waar doe je dat dan?

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review van een bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Webshop | My Jewellery

  1. Mooi. Ik heb echt teveel sieraden. Ben een grote ekster! 🙂 Mooie kleurtjes. Ik vind het ook niet duur voor handgemaakte sieraden. Toch geef ik vaak niet al teveel geld uit aan mijn sieraden, omdat ik het echt niet waard ben! 🙂

    1. Dankje! Ja draag ik graag knopjes oorbellen, maar deze ringen zijn ook erg mooi! Zeker bij een feestje! Je het kleurtje vind ik ook erg mooi!

Comments are closed.