My Jewellery | Simpel zomers spijker jurkje

spijker jurkje, normandie, my jewellery

De laatste jaren draag ik steeds vaker jurkjes. Nooit eerder vond ik een jurkje dat zowel voor de frisse dagen als voor de hele warme dagen perfect zou zijn. Dit simpel zomers spijker jurkje van My Jewellery kan voor beide dagen en is wel totaal iets anders dan ik normaal draag. Super simpele outfit die je overal bij kunt combineren!

Ik moet mij wel heel erg op mijn gemak voelen wil ik een jurkje aantrekken. Er gaan jaren voorbij dat ik geen jurkje aanraak in de zomer, maar dit jaar probeer ik vaker buiten mijn comfortzone te komen. Dat deed in de afgelopen weken tijdens mijn vakantie in Normandië al met een gaaf spijker jurkje van My Jewellery.

Een spijker jurkje voor elke gelegenheid

My Jewellery heeft de afgelopen tijd hele leuke items toegevoegd aan hun collectie, waaronder dit spijker jurkje. Op de website vind je bijvoorbeeld bruiloft jurkjes, badpakken en bikini’s, sieraden en andere toffe kleding stukken! Dit spijker jurkje kun je voor elke gelegenheid wel aan en is prima te combineren met andere items.

Items die ik draag bij deze outfit zijn:
Spijker jurkje: My Jewellery
Donker grijze legging: Forever21
Zonnebril: Primark
Schoenen: Adidas superstar
Om mijn pols een elastiekje van Primark. Deze heb ik standaard bij mij voor mijn haar.
outfit my jewellery spijker jurkje

Ook voor iedereen die het snel koud heeft


Wie mij kent weet dat ik het altijd heel snel koud heb. Zelfs bij 30 graden kan ik nog prima met een dikke jas rondlopen, zonder het warm te hebben. Oke, na de prednison in 2017 is het wel iets veranderd en heb ik ook zeker periodes dat ik het ook gewoon warm heb, maar over het algemeen heb ik het erg snel koud! Zo ook hier op het strand zoals je misschien kan zien. Ik draag daarom een donker grijze legging onder het jurkje (waar je het ook prima mee kan combineren!).
Je kunt het ook combineren met een stoer leren jack of een suede jasje.

Heb jij een spijker jurkje in je kast hangen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “My Jewellery | Simpel zomers spijker jurkje

Comments are closed.