gastblog

My everyday makeup ~ gastblog

Hey, daar ben ik weer met een gastartikel. Vandaag laat ik zien wat ik dagelijks qua makeup gebruik.

Concealer~ Lasting perfection ultimate wear concealer kleur 02 van Collection

Is erg handig voor als je op school zit. Deze concealer kennen jullie misschien wel, want deze wordt vaak aanbevolen door blogger/youtubers. De concealer komt uit Engeland en is super!! Hij dekt erg goed, dus is zeker een aanrader.

Mascara~ Lash sensational lash multiplying mascara van Maybelline NY

Deze mascara gebruik ik nu al een tijdje en blijft mooi. Het heeft een handig borsteltje, geeft volume, blijft heel goed zitten (ook goed voor het zwemmen) en is mooi zwart.

Oogpotlood~ Longlasting eye pencil waterproof van Catrice

Voor optredens en wedstrijden moet ik vaak eyeliner dragen, maar opeens had ik geen eyeliner en toen moest ik deze gebruiken… En dit was zeker een goede vervanger! Het puntje is wel al twee keer bij mij afgebroken, maar het oogpotlood is makkelijk aan te brengen, is heel zwart en blijft ook erg lang zitten. Ook fijn: het is waterproof.

Matte poeder~ All about matt! fixing compact powder van Essence

Ik heb meerdere bloggers deze poeder zien gebruiken, maar wist nooit echt of je verschil kan zien. Nou, DAT KAN JE WEL. Ook lijkt het alsof het je huid egaler maakt. Maar deze poeder maakt je huid echt mat, dus super handig voor de zomer. Die helaas al bijna voorbij is..

Oogschaduw~ Me and my icecream oogschaduw kleur 01 van Essence

Last but not least een highlighter. Dit was jammer genoeg een limited edition, dus deze is niet meer te koop. Deze highlighter geeft zo veel glitter en glans, het is echt niet normaal. Het heeft ook een hele mooie roze glans. Daarom doe ik deze vaak op het wenkbrauwbot, wangen, neus en cupido.

Dit is mijn everyday makeup! Q: wat is jouw everyday makeup?

Liefs,

Claire

http://www.rosesonfleek.com

3 thoughts on “My everyday makeup ~ gastblog”

Comments are closed.