Mudmasky | serum infused eye mask

mudmasky serum infused eye mask

Yes mudmasky! Deze oog crème heeft speciale aandacht voor onze gevoelige huid. Het is een soort oogmasker en bevat een hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten die de elasticiteit van de huid verbeterd. Hierdoor wordt de huid minder donker en ziet er strakker uit en dat al na 4 tot 7 keer gebruiken.

Een groot fan ben ik van het merk Mudmasky! Al vele gezichtsmaskers heb ik van dit merk uitgeprobeerd en het fijne vind ik toch de leave me on maskers. Dat ik dit keer een oog masker in de Jouwbox editie 11 zat vond ik dan ook echt heel tof.

Serum infused eye mask van Mudmasky

De serum infused eye masky van Mudmasky is er speciaal voor de dunne en gevoelige huid rondom de ogen. Met natuurlijke antioxidanten wordt de elasticiteit van de huid al binnen zo’n 4 tot 7 keer gebruik verbeterd. Hierdoor zien de ogen minder donker en moe. Na zo’n 7 tot 12 keer gebruik worden ook de fijne lijntjes langs de ogen zichtbaar minder.
mudmasky serum infused eye mask

Hoe gebruik je dit masker?
Was je handen en het gezicht. Breng een dunne laag van het masker aan onder de ogen. Laat het 8 minuten intrekken, je zult een licht tintelend gevoel ervaren, vervolgens was je het eraf met koud water. Breng vervolgens het Aftermask vitamin serum aan.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


Toen ik dit product van Mudmasky zag, was ik meteen enthoussiast! Ik ben groot fan van de producten van dit merk en gebruik de leave me on masker heel graag. Een masker dat speciaal voor de ogen is, zeker omdat ik zelf veel last heb van donkere kringen rond mijn ogen of een vermoeide blik, kon ik niet wachten om dit product uit te proberen. Na ruim een week gebruik merk ik wel iets verschil, maar nog steeds heb ik donkere kringen en vooral mijn blauwe aders komen meer naar voren merk ik. Daar waar ik bij de andere maskers veel verschil merk bij mijn huid, merkte ik bijzonder weinig van deze serum infused eye mask van Mudmasky. Was dan ook best teleurgesteld want dit had ik na al mijn eerdere goede ervaringen niet verwacht. Voor zo’n duur masker verwacht je natuurlijk wel iets. Geen idee of het ligt aan het feit dat ik slecht slaap, medicijnen gebruik, niet helemaal fijn in mijn vel zit of dat het echt aan het masker ligt.

Kende jij deze serum infused eye mask van Mudmasky al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.