Mudmasky | Leave me on autumn mask

mudmasky leave me on autumn mask

Voor elk seizoen heeft Mudmasky wel een leave me on masker. Omdat de herfst en nu echt aan komt, ie het natuurlijk handig om de leave me on autumn mask uit te proberen. Wat vind ik van dit masker en wat doet het precies voor je huid?

Na de warme zomer die we achter de rug hebben is het tijd om onze huid extra goed te verzorgen voor de kou die eraan komt. Door de zon heeft onze huid veel vocht verloren en ook de meeste olie geproduceerd. Tijd om onze vermoeide huid dus eens flink te verwennen met deze leave me on autumn mask van Mudmasky.

Leave me on autumn mask

Na de zomer is het tijd om onze huid voor te bereiden op de kou die komen gaat maar ook om te herstellen van de warme zomer. De leave me on autum mask van Mudmasky is een masker die je, zoals de naam al zegt, op kunt laten zitten en er niet af hoeft te halen. Ideaal want op die manier kunnen alle ingrediënten goed intrekken.

Dit masker is op waterbasis met vocht vasthoudende en wond helende ingrediënten. Zo zit er bijvoorbeeld Kamille in verwerkt die de huid helpt te kalmeren en herstellen. Het helpt de huid maar liefst tot 8 uur te hydrateren! Klinkt als het ideale product voor de huid na de zomer!
mudmasky leave me on autumn mask

Ingrediënten van de Mudmasky Leave me on Autumn Mask:
AQUA/ WATER, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, POLYSORBATE 20, CARBOMER, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, ALLANTOIN, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM GLUCONATE, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S WORT) EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS (CALENDULA) FLOWER EXTRACT, CENTAUREA CYANUS (CORNFLOWER) FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT, CHLOROPHYLLIN-COPPER COMPLEX (CI 75810).

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?

Ik ben echt dol op de leave me on maskers van Mudmasky. Het aanbrengen is heel erg simpel want je kunt hem gedurende de dag op laten zitten. Je brengt natuurlijk geen dikke laag aan zoals een normaal masker, maar een dunne laag die gedurende de dag zijn werk kan doen. De huid is minder droog en voelt veel zachter aan. Als je een dunne laag aanbrengt dan voel je die niet zitten, het trekt tevens ook snel in! Ik weet zeker dat deze creme mij de herfst door gaat helpen. Geen gekke droge huid plekken meer, geen vette huid, geen irritaties, maar continu goede verzorging door de leave me on autumn mask van Mudmasky! Love it!

Het is wel een duur product, want voor een tube van 40ml (waar je prima de hele herfst mee vooruit kunt!) betaal je €39,-. Daarvoor krijg je wel echt een heel fijn product die de huid hydrateert, kalmeert, verzorgt, beschermt en in balans brengt!

Kende jij de Leave me on autumn mask van Mudmasky al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.