Lifestyle

Movie month 15

Ik ben 2016 goed begonnen met het kijken van films. Al keek ik wel meer series dan films, toch heb ik een leuk lijstje gemaakt die ik kan aanraden aan jullie. Hier mijn movie month 15 alweer!

Zelf maak ik graag gebruik van Netflix. Ik twijfelde om het op te zeggen, maar toen er meer nieuwe films bij kwamen wist ik dat ik eigenlijk ook niet zonder kan. Ik besloot er ook flink gebruik van te maken en ook mijn broertje is onderhand flink verslaafd aan mijn Netflix.

De films die ik keek zijn allemaal in een ander genre. Misschien zit er ook wel een leuke film tussen voor jou!
movie

Bears
Deze film of beter gezegd natuur film is heerlijk als je even tot rust wilt komen. Ik werd helemaal ontspannen van deze mooie film over beren. De beren worden in hun eigen leefomgeving gefilmd en de tekst/geluid die ze er achter gemonteerd hebben is echt prachtig.

movie

Cinderella
Deze verfilming van het sprookje assepoester is een van de betere disney films. De films is heel mooi gemaakt en je kunt er helemaal bij weg dromen!

movie

Blood brother
Nee niet de verfilming van bloed broerder uit Nederland maar een film over een man/jongen die zijn roeping heeft gevonden. Hij voelt zich nergens zoveel thuis als bij deze kinderen. Hele aparte film vond ik het.

movie

Schemer
Een Nederlandse film uit 2010. Ik kende hem nog niet maar toen ik deze tegen kwam in mijn Netflix lijst werd ik toch wat nieuwsgierig. Een verhaal over de verdwijning van een meisje.

Dit waren de films voor nu. Momenteel ben ik weer begonnen met een nieuw lijstje zodat ik ook volgende maand films met jullie kan blijven delen.

Kennen jullie deze films al, zo ja welke vond jij leuk om te zien?

1 thought on “Movie month 15”

Comments are closed.