Moroccanoil Treatment

Moroccanoil treatment

Moroccanoil is op dit moment een haarmerk dat helemaal hot is. Je hebt vast wel eens gehoord van argan olie of Marokkaanse olie, want het wordt steeds populairder. En dat is ook helemaal niet zo gek, want het is onwijs goed voor je haar. Wat het precies doet, en waarom de producten van Moroccanoil zo goed voor je haar is, dat lees je in dit artikel.

Eerlijk gezegd heb ik nog niet erg vaak producten gebruikt waar argan olie in verwerkt is. Ik kan me alleen een haar masker herinneren die ik heb gebruikt, waar argan olie in was verwerkt.  Een tijdje geleden kreeg ik van Hairworldshop een leuke goodie bag, met een aantal producten waaronder de Moroccanoil Treatment en de Moroccanoil Dry scalp treatment. Vandaag lees je alles over de Moroccanoil Treatment. Natuurlijk was ik erg benieuwd, en kon ik niet wachten om het te gaan testen. En mijn mening met jullie erover te delen.

Moroccanoil Treatment
moroccanoil treatment

Het flesje met moroccanoil treatment bevat een dikke gele olie. Het is de bedoeling dat je deze olie op nat of droog haar aanbrengt (zelf ben ik een voorstander van nat haar, anders is je haar gelijk enorm vet). Pas op, want bij teveel olie krijg je toch echt vet haar. En dat is precies wat we niet willen bereiken. Het is zoals je al op de foto’s hebt kunnen zien, een glazen flesje, wat eigenlijk heel jammer is. Het product wat je er op deze manier eruit probeert te krijgen, is al snel teveel. Een pompje was makkelijker geweest. De olie zorgt voor een zijdezacht, en gezond ogend haar, die ook nog eens een mooie glans geeft. De moroccanoil treatment is verrijkt met arganolie, en bevat daarnaast vetzuren, omega 3 olien, vitaminen, en antioxidanten die ervoor zorgen dat het haar beschermd is tegen omgevingsfactoren. Ook zorgt deze treatment ervoor dat gespleten haarpunten verdwijnen en het haar stevig en soepel aanvoelt. Kroezend, en/of pluizend haar wordt glanzend, zacht, en makkelijk in model te brengen.

moroccanoil treatment

Het enige nadeel aan dit product is de prijs. Het is een behoorlijke aanslag in je portemonnee. De 25 ml die ik hier in dit artikel laat zien, kost €16,90 maar wil je een 100 ml dan betaal je €44,90. Wil je meer weten over dit product ‘de Moroccanoil treatment’, en over de webshop van hairworldshop neem dan zeker even een kijkje op hun website.

Vraag: Heb jij wel eens argan olie gebruikt? Of producten van het merk Moroccanoil?

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Moroccanoil Treatment

    1. Dankjewel voor je reactie! Ja de verpakkingen zijn inderdaad erg mooi, en hele fijne producten

Comments are closed.