Moroccanoil Dry scalp treatment

moroccanoil dry scalp treatment

Moroccanoil is op dit moment een haarmerk dat helemaal hot is. Je hebt vast wel eens gehoord van argan olie of Marokkaanse olie, want het wordt steeds populairder. En dat is ook helemaal niet zo gek, want het is onwijs goed voor je haar. Wat het precies doet, en waarom de producten van Moroccanoil zo goed voor je haar is, dat lees je in dit artikel. In het 2e artikel die ik schrijf van dit merk laat ik je de Moroccanoil Dry scalp treatment zien, een product speciaal gemaakt voor de droge hoofdhuid.

In het artikel die ik afgelopen donderdag schreef, liet ik de Moroccanoil treatment zien. Daarin liet ik ook weten dat ik eerder nog niet echt vaak een product had gebruikt waarin argan olie in was verwerkt. Dit product en het product van donderdag kreeg ik in een goodie bag van hairworldshop. Vandaag lees je alles over de Moroccanoil Dry Scalp Treatment.

Moroccanoil Dry scalp treatment

Moroccanoil dry scalp treatment
De Moroccanoil Dry Scalp Treatment zit in een flesje van 45 ml met een pipetje. De soort olie achtige substantie kun je met het pipetje makkelijk uit het flesje halen, en is daardoor makkelijk te verdelen in het haar.

moroccanoil dry scalp treatment

De Moroccanoil dry scalp treatment zorgt ervoor dat de hoofdhuid weer een balans komt, en de irritatie wordt verminderd op de hoofdhuid.  Het helpt bij het verlichten van de droge hoofdhuid, en neemt de jeuk weg. Ook corrigeert het de symptomen van een onevenwichtige conditie van de hoofdhuid.

Het product heb ik nu een aantal keren gebruikt, en ik merk dat mijn hoofdhuid steeds minder droog wordt. Ik heb minder last van korstje op mijn hoofdhuid, en dat vind ik zelf een hele vooruit gang. Aangezien mijn hoofdhuid tegen vrij weinig producten kan, is dit echt ideaal voor mensen die ook een gevoelige hoofdhuid hebben.

Dit product is aan te schaffen op de website van Hairworldshop, en kost 39,90 voor 45 ml. Hier doe je overigens een stuk langer mee dan het product van donderdag. Toch vind ik het nog aardig prijzig, en zou ik het denk ik niet nogmaals aanschaffen. Maar dat neemt niet weg, dat ik aardig tevreden en over dit product.

Vraag: Kende jij de Dry scalp treatment? Of heb jij wel eens eerder gehoord van het merk Moroccanoil?

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Moroccanoil Dry scalp treatment

  1. Ik kan ook best wel last van een droge hoofdhuid hebben, dit klinkt ideaal! Sowieso vind ik van die oliën wel fijn.

  2. Vanwege de prijs zou ik dit product niet zo snel aanschaffen. Maar het lijkt mij wel een fijn product!

Comments are closed.