Morning routine – Demi

nieuw logo

Hey lieve lezers van Carolien,

Ik heb lang nagedacht over het tweede artikel wat ik hier ga schrijven. Ik weet dat Carolien veel met beauty en lifestyle doet, maar ik ben absoluut niet van het beauty gebeuren, hihi. Toen dacht ik: waarom plaats ik niet mijn routine? Ik gebruik geen make-up, maar ik dacht: Misschien is het leuk om te lezen hoe een meisje dat doet, als ze haar gezicht niet vol smeert en een uur over haar haar doet.

Ik sta altijd vroeg op, meestal rond half 7. Ik ben altijd voor de wekker aan wakker. Ik druk hem uit, trek mijn pantoffels aan (in de winter) en loop naar beneden. Ik ga meestal eerst naar het toilet, en loop vervolgens de huiskamer in. Daar begroet ik mijn lieve katje, die ik dan altijd brokjes geef. Ik zet mijn computer aan en ga even achter mijn blog, maar niet te lang, meestal een kwartiertje. Dan rond kwart voor 7 ga ik mijn ontbijt maken, en komen mijn ouders naar beneden. We eten gezamenlijk, en dan rond 7 uur maak ik mijn lunch klaar. Ik eet ‘s ochtends altijd 3 broodjes, en drink vaak een glas melk. Ik pak mijn tas in en vertrek naar boven. Daar poets ik mijn tanden, kleed ik me aan, en kam ik mijn lange haren. Ik trek meestal een spijkerbroek aan, met een zwart shirtje met print, sneakers en een vest erover. Dan loop ik naar beneden, en pak ik al mijn spullen bij elkaar. Mobiel, laptop, ov-chipkaart en rijbewijs, tas en mp3-speler. Dan vertrek ik richting de bushalte, rond 20 over 7. Als ik met de auto ga, vertrek ik pas om kwart voor 8. Maar meestal moet mijn vader de auto mee, en ga ik met de bus. Om half 8 komt de bus, en dan is het 3 kwartier naar school, omdat de bus vaak vertraging heeft en onderweg vaak stopt.

Eenmaal op school, rond kwart over 8, ga ik even in de studieruimte zitten. Dan om 20 over 8 loop ik richting het eerste lokaal. Ik heb dan vaak les tot half 4, soms later of soms eerder, en dan ga ik meestal weer met de bus naar huis. De bus vertrekt één keer in het uur, en ik moet dan hopen dat ik de bus haal. Meestal lukt dit net, en moet ik nog even 10 minuutjes wachten. Als ik thuis kom, kleed ik me om in mijn comfy clothes, en ga op de bank liggen, terwijl ik lekker bezig ben met bloggen. Of ik ben bezig met huiswerk. Rond half 6 gaan we altijd eten. We eten zoveel mogelijk vegetarisch, maar anderzijds eten mijn ouders pittig eten, en ik iets vegetarisch. Ik kan niet tegen pittig eten, hihi ^^ Dan rond half 7 ga ik naar Masterchef kijken, en om 8 uur naar GTST. Na half 9 wisselt het wat ik doe. Ik ben soms nog aan het bloggen, of ik kijk naar een film. Ik eet dan ook vaak een stuk fruit. Om kwart over 10/half 11 ga ik naar bed, en daarvoor poets, flos en stook ik mijn tanden, en ik gebruik mondwater. En meestal staat er ook een flesje water naast mijn bed. En dan begint de volgende dag al weer.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden te lezen hoe mijn routine is op een schooldag ^^

Lieve groetjes!

4 thoughts on “Morning routine – Demi

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: