Moringa’s finest | Moringa olie 50ml flacon

moringa olie

Het is al een hele tijd geleden dat ik deze bij één van de boxen ontving. Ik dacht dat het de Jouwbox was. Geen idee wat moringa olie precies was, wat het doet en waar het vandaan kwam. Mijn zoektocht begon dus bij meer informatie over het product opzoeken en voor ik het wist ging ik aan het smeren. Want wauw, wat kun je hier veel mee zeg!

Soms kom je een product tegen waarvan je je gelijk afvraagt, hoe kan het dat ik dit niet eerder heb ontdekt! Daarvan is de Moringa olie er zeker één. De Moringaboom blijft allerlei medicinale kwaliteiten te hebben. Het zit ik elk deel van de boom, dus in de bladeren, peulen, vruchten, sap, zaden, bloemen, wortels en het schors. De moringa olie die ik hier aan jullie laat zien komt van de zaden van de Moringa oleifera boom.

Wat is moringa olie?

De moringa olie wordt gewonnen uit de zaden van de moringa oleifera boom. Het is rijk aan fytonutrienten en vitamine C. Deze olie van Moringa’s finest is gewoon uit koudgeperste olie uit de zaden die veel voordelen biedt aan de gezondheid van onze huid. Vooral de droge huid en geïrriteerde huid zal dit product fijn vinden. Heb je bijvoorbeeld psoriasis of eczeem? Dan heb je daar straks geen last meer van zodra je begint te smeren met deze olie. Het geeft de huid zijn natuurlijke glans weer terug en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Daarom kun je dit ook gebruiken bij acne of een lokaal puistje.
moringa olie

Juist doordat het zoveel goede eigenschappen heeft kun je het ook gebruiken bij littekens, brandwonden. Maar als je dacht dat dit alles was, is het ook nog te gebruiken voor rimpels, fijne lijntjes en werkt het zelfs anti-aging!

Ingrediënten Moringa olie van Moringa’s finest: 100% moringa olie (gewonnen door middel van koude persing van de zaden van de moringa oleifera boom.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


Het product heb ik voor verschillende dingen uitgeprobeerd. Mijn huid allereerst, want die is kurkdroog! Na het gebruik van de olie werd mijn droge huid al snel minder. De omega 3,6 en 9, vitamine A en E hebben zeker zijn werk gedaan. Omdat de olie geen parabenen en parfum bevat is mijn huid ook niet geïrriteerd geraakt tijdens het gebruik en kan ik dit echt aanraden voor mensen met een gevoelige, droge of geïrriteerde huid! Als mijn huid er zelfs geen enkele reactie op geeft (behalve positieve!) dan kan elke huid dit aan. Daarnaast heb ik ook mijn hoofdhuid hiermee behandeld en werd mijn geïrriteerde hoofdhuid ook een heel stuk minder. Als ik het op mijn hoofdhuid gebruikt dan deed ik dit de avond ervoor en wikkelde ik mijn haren in een handdoek in. De volgende ochtend ging ik dan douchen en zo kon het product goed zijn werk doen.

Ik ben in ieder geval heel erg tevreden over dit product. Het is voor zoveel dingen te gebruiken, hierdoor hoef je maar 1 flesje in de kast te hebben staan in plaats van meerdere andere producten. Het is online te koop in een flesje van 100ml voor €18,95. Onthoud dat dit product 100% biologisch is, zonder toevoegingen en dit veel beschermende anti-oxidanten bevat en een heleboel medicinale kwaliteiten! Deze gaat zeker op het boodschappenlijstje zodra het product bijna op is.

Heb jij wel eens eerder gehoord van moringa olie?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Moringa’s finest | Moringa olie 50ml flacon

  1. Wat fijn om te weten. Ik vroeg me al af waar voor je die olie gebruikte.

Comments are closed.