Mooiste notitieboekjes van Hema

Mooiste notitieboekjes

Hema heeft een heleboel leuke spullen voor het bloggen of voor je schoolwerk. Waar je het ook voor gebruikt, het is enorm handig om een voorraadje notitieboekjes te hebben. Daarom heb ik voor jou de mooiste notitieboekjes van Hema op een rij gezet. Welke vind jij het mooist?

Ik ben dol op de Hema, en daarom ga ik de komende weken een aantal artikelen schrijven over producten die te koop zijn bij deze winkel/ online shop. In dit artikel wil ik je graag de mooiste notitieboekjes van Hema laten zien, want ik ben erg fan van hun notitieboekjes. Sowieso ben ik gek op notitieboekjes, en kun je er nooit genoeg van hebben. Ik gebruik het werkelijk overal voor.

Mooiste notitieboekjes van Hema

Mooiste notitieboekjes
Mooiste notitieboekjes

Alle notitieboekjes met link naar de site:

1. Notitieboek confetti print
2. Notitieboek blaadjes
3. Dagboek
4. Notitieboek A5 bloemen en blaadjes
5. Notitieboek seyes
6. Notitieboekje A5 matte cover
7. Notitieboek streepjes en tekst
8. Notitieboekje roze met tekst
9. 3stuks notitieboekjes
10. Notitieboek kurk

Welke van deze notitieboekjes vind jij mooi en zou je zelfs willen kopen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Mooiste notitieboekjes van Hema

  1. Goedemorgen! Leuke keuzes, ik vind het bij notitieboekjes altijd erg lastig. Er zijn zoveel leuke en mooie boekjes!
   Fijne dag!

   1. Ik kan heel lang ronddwalen bij schriften en boeken… en vooral niet kunnen kiezen… meestal heb ik ook niks nodig, maar ze zijn zo mooi hé…

    1. Haha ja ik heb precies hetzelfde! Heb nog best veel notitieboekjes liggen maar zodra ik een nieuwe zie begint het te kriebelen hoor!

 1. De HEMA heeft zeker leuke notitieboekjes. Alleen vind ik dat het vooral gericht is op vrouwen. Ze zouden ook iets voor mannen mogen maken 🙂

Comments are closed.