Molblog | Seizoen 2023 – Wie ik denk dat de mol is?

wie is de mol

Zoals je wellicht wel gemerkt hebt maak ik dit jaar geen molblogs. Maar dat betekend niet dat ik geen Wie is de mol kijk dit jaar. Toch kon ik het niet laten om even een kleine blog te schrijven over wie ik denk dat de mol is dit jaar.

Dat ik geen molblogs schrijf dit jaar is omdat ik het best veel werk is om alle hints uit te werken en ik dit momenteel niet kan combineren met de webshop. Daardoor merk ik dat ik er ook veel minder in zit dan als ik wel de blogs schrijf. Toch had ik voordat het seizoen begon al een soort voorgevoel wie de mol zou kunnen zijn. En die ga ik nu met je delen.

Wie ik denk dat de mol is

Nog voor het seizoen begon en enkel nog maar de groepsfoto bekend was, had ik al een voorgevoel. Geen idee waarom, maar ik had sterk het idee dat Soy of Nabil de mol zou kunnen zijn. Beide personen kan ik na het zien van de eerste afleveringen ook totaal niet pijlen. Ze zijn mysterieus, laten af en toe steekjes vallen in de opdrachten, scheppen verwarring en ik zit dus echt nog voor het begon in een tunnel van Soy en Nabil.

Misschien dat ik de komende weken nog af en toe een blog ga schrijven, waarin ik toch mijn hints eens op een rij ga zetten. Helemaal tof zou zijn dat mijn 2 hoofdverdachten er dan nog in zitten!

Wie denk jij dat de mol is?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.