Molblog | Aflevering 4

wie is de mol

Wie is de mol 2024 is inmiddels begonnen. Op zaterdag 6 januari 2024 startte de eerste aflevering, en het beloofd gelijk een spannend seizoen te worden. En verwarrend, en toch voelde het gelijk weer vertrouwd. Ik ben een groot wie is de mol fan, en net zoals voorgaande jaren, maak ik ook dit jaar weer een ‘Molblog’ gedurende het seizoen. Benieuwd naar wat mij is opgevallen in aflevering 4?

De titel van deze vierde aflevering heet: Revanche. Ook de 3e afvaller kreeg een scherm te zien en een topito met de tekst deze nodig te hebben in de toekomst. En zoals ik vorige week al voorspelde, komen deze 3 kandidaten deze aflevering terug in het spel.

Opdracht 1: Kijken, kijken, wel kopen

Er waren deze opdracht meerdere kandidaten die aan het ‘mollen’ waren. Onder andere Tooske die aan de groep verstelde dat keuze 2 800euro opleverde, maar dit was een troep en dus geen geld. Ook Fons verzint van alles en blijft extreem lang aan de telefoon zonder de eerste keer een troep te ontvangen. Zowel Fons, Tooske, Rosario en Kees hebben dit spel een joker verdiend door aan de telefoon te blijven.
De 3 afvallers kwamen dit spel terug, zonder dat de rest van de groep het wist. Ze moeten de amulet compleet maken, wat hun lukt!
Er had deze eerste opdracht 3000 euro verdiend kunnen worden, maar ze hebben maar 700euro verdiend!

Opdracht 2: Hoog spel spelen

De 3 afvallers moeten een toren bouwen om zo een hoeveelheid sleutels te verdienen. Die sleutels zijn nodig voor de volgende opdracht voor de groep. Er kon geen geld verdiend worden.

Opdracht 3: Op het spel zetten

Wat mij wederom deze aflevering heel erg opvalt is dat Rian weer erg stil en op de achtergrond is. Verder heeft iedereen in mijn ogen ook weer behoorlijk lopen mollen.
Er had deze derde opdracht 3500 euro verdiend kunnen worden, maar ze hebben hier min geld verdiend, namelijk 500euro! Dat betekend dat ze 500euro moesten inleveren uit de pot.

Overige informatie

  • Fons is een ’tijdelijke’ penningmeester
  • Er ging nog niemand naar huis!
  • Ik verdenk op dit moment Rian, Kees en Fons
  • Ze hebben deze afleveringen 200euro verdiend
  • Totaal zit er nu 9025euro in de pot
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.