Molblog | Aflevering 3

Wie is de mol 2024 is inmiddels begonnen. Op zaterdag 6 januari 2024 startte de eerste aflevering, en het beloofd gelijk een spannend seizoen te worden. En verwarrend, en toch voelde het gelijk weer vertrouwd. Ik ben een groot wie is de mol fan, en net zoals voorgaande jaren, maak ik ook dit jaar weer een ‘Molblog’ gedurende het seizoen. Benieuwd naar wat mij is opgevallen in aflevering 3?

De titel van deze derde aflevering heet: Vragenvuur. Ook de 2e afvaller kreeg een scherm te zien en een topito met de tekst deze nodig te hebben in de toekomst. Waarschijnlijk komen de afvallers ergens gedurende de komende afleveringen terug bij een opdracht.

Opdracht 1: De violen stemmen

Bij de eerste opdracht van deze aflevering ging een orkest aan tafel een liedje spelen. Vervolgens moest de groep daar een vraag over beantwoorden. Maar elke vraag kostte ook geld. Wat mij vooral bij deze opdracht opviel is dat Kees en Jeroen beide continu door wilde spelen, terwijl Fons dat liever niet meer wilde.
Er had deze eerste opdracht 2000 euro verdiend kunnen worden, maar ze hebben maar 400euro verdiend!

Opdracht 2: Stad en land aflopen

Bij deze 2e opdracht was er zoveel chaos dat eigenlijk iedereen wel verdacht was. Echt een hele duidelijk hint naar 1 of 2 kandidaten heb ik dan ook niet.
Er had bij deze opdracht 2000euro verdiend kunnen worden, maar ze hebben maar 600euro verdiend!

Opdracht 3: Er mee worstelen

De groep werd in 3en verdeeld. Een groep ging binnen fotos/selfies maken met worstelaars, de andere ging op straat vragen hoe elke worstelaar heet en hoe die eruit zag. En de laatste groep moest de juiste worstelaar met de foto’s combineren. Persoonlijk denk ik dat de mol in elke groep had kunnen zitten. De meeste invloed zou je kunnen hebben in de laatste groep zodat je daar nog een doorslaggevende fout had kunnen maken. Er had bij deze opdracht 2025euro verdiend kunnen worden, maar ze hebben maar 75euro verdiend.

Overige informatie

  • We horen nog wie de nieuwe penningmeester wordt!
  • Justin eruit met rood scherm
  • Ik verdenk op dit moment Rian, Kees en Frons
  • Ze hebben deze afleveringen 1075euro verdiend
  • Totaal zit er nu 8825euro in de pot (de 300euro die Justin uit de pot had gepakt is nu weer terug in de pot!)
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.