Molblog | Aflevering 2

wie is de mol

Wie is de mol 2024 is inmiddels begonnen. Op zaterdag 6 januari 2024 startte de eerste aflevering, en het beloofd gelijk een spannend seizoen te worden. En verwarrend, en toch voelde het gelijk weer vertrouwd. Ik ben een groot wie is de mol fan, en net zoals voorgaande jaren, maak ik ook dit jaar weer een ‘Molblog’ gedurende het seizoen. Benieuwd naar wat mij is opgevallen in aflevering 2?

Het seizoen startte met een Mexicaanse dans. Ergens liep natuurlijk de mol verkleed, maar dat zullen we pas bij de allerlaatste aflevering van dit seizoen gaan zien. De titel van deze allereerste aflevering heet: Afgelopen?.

Opdracht 1: De Molympische spelen

Bij de eerste opdracht van deze aflevering was het de bedoeling dat één groep ging rennen en daarmee enveloppen binnen haalden waar de 2e groep een geld bedrag uit kon halen. Maar dit ging natuurlijk helemaal fout. Er ontstond ruis bij de eerste groep met het voorlezen van de blaadjes (dit kwam grotendeels door Fons, die ineens alles door elkaar ging leggen).
Er had deze eerste opdracht 1968 euro verdiend kunnen worden, maar ze hebben niets verdiend!

Opdracht 2: Uitzitten

Bij de 2e opdracht van deze aflevering werd de groep in 2en verdeeld. De ene groep (de waaghalzen) moest een berg beklimmen en de andere groep moest vooral heel weinig doen. Wat mij meteen aan het denken zette is de titel van de opdracht, als het een aanwijzing is naar de mol zou je denken dat de mol in het 2e groepje zou zitten en dus vrij weinig zou doen. Letterlijk de tijd uitzitten, wat betekend dat we de mol zouden moeten zoeken in het groepje van Kees, Rian, Tooske en Jeroen. Grappig dat degene die ik verdenk ook in dit groepje zitten! Er had deze opdracht 4000 euro verdiend kunnen worden, maar er werd maar 1250euro verdiend!

Overige informatie

  • Justin is nog steeds penningmeester!
  • Jip eruit met rood scherm
  • Ik verdenk op dit moment Rian, Kees en Tooske
  • Ze hebben deze afleveringen 1250euro verdiend
  • Totaal zit er nu 7500euro in de pot
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.