Molblog; Alles over Wie is de mol! Aflevering 1

wie is de mol 2017

Yes! Eindelijk is het dan begonnen. Wie is de mol was afgelopen zaterdag weer op tv, en ik had het gevoel alsof het nooit van tv is af geweest. Een jaar verder, maar nog steeds even fanatiek! De eerste aflevering was spectaculair, en ik vertel je dan ook graag wat mij allemaal is opgevallen deze eerste aflevering van Wie is de mol 2017!

Elke aflevering zal ik een molblog schrijven over wat mij is opgevallen, wie rare dingen deed en natuurlijk wie de mol is. Deze eerste aflevering begon met mist, en een bos. Rennende kandidaten, en briefjes aan bomen. De eerste opdracht kwam gelijk in beeld, zonder uitleg, maar gelijk actie. Een heerlijk begin vond ik het. De eerste afvaller is Vincent, en dus neem ik zijn verdachte dingen niet mee in dit lijstje. Voor dit programma en deze molblogs kijk ik altijd 2 keer de aflevering. Uiteraard de dag zelf, en net voordat ik deze molblog schrijf. Zo zie ik eventuele dingen die me eerder niet opvielen.

Molblog aflevering 1

Wat mij is opgevallen deze aflevering:
– Imanuelle loopt tot 2 keer toe langs de enveloppe en ziet hem niet!
– ‘Keep portland weird’, was het wachtwoord van 1 van de opdrachten. Onthouden!
– Afleveringstitel;  Zo gedaan. Wat bedoelen ze daarmee?
– Roos kan heel goed liegen! Al wrijft ze wel steeds aan haar neus als ze dat doet.
– Yvonne doet heel fanatiek haar best om het geld te vinden!
– Had Yvonne haar hand als een M in haar zak. Niet een hele fijne manier om je handen in je zak te hebben.
– Wat hadden die 2 eenden in het bos te betekenen?
– Komt de cijfercode 353 wel tot 2 keer toe in beeld?

Kleine hints in aflevering 1:

– De 2 eenden = tweeling = sterrenbeeld = Jochem. Jochem heeft namelijk als Sterrenbeeld tweeling.
– Verschenen er opvallend rozen in beeld. Hint naar speler Roos?
– En dan Sanne die zegt dat de enveloppe in de hand van het standbeeld zat. Ze heeft hem niet eens gezien. Heeft ze misschien voorkennis?
– Kan je het radio fragment nog herinneren? Op 30 augustus 2016 waarin ze een fragment lieten horen over dat Diederik Jekel de mol is.
– En dan het shirt wat Diederik aan heeft. 6,02×1023 staat er op zijn shirt, wat een aantal deeltjes en een hoeveelheid stof aangeeft. De constante is gedefinieerd als het aantal deeltjes per mol.

Nu aan het einde van deze eerste aflevering is het tijd om uit te spreken wie ik denk dat de mol is. Ik ga nog even spreiden, want vind het nog onwijs lastig aangezien ik maar zo weinig weet van de spelers. Ik verdenk Yvonne, Diederik, en Imanuelle.
Er zit aan het einde van aflevering 1 €2500 in de pot. Wat het maximale bedrag was wat er die dag gehaald kon worden. En Vincent Vianen moest helaas als eerste kandidaat het spel verlaten.
Wil je mijn andere 2 artikelen lezen over Wie is de Mol?
Wie is de mol gaat van start!
Wie is de mol 2017 Kandidaten

Vraag: Wie denk jij dat de mol is?

3 thoughts on “Molblog; Alles over Wie is de mol! Aflevering 1

  1. Ik dacht eerst dat Vincent de mol is maar ik begin steeds meer te denken dat we een vrouwelijke mol in ons midden hebben

    1. Ja zeker dat moment waarop hij zo stellig Nee zei over de vrijstelling maakte hem verdacht! Ik denk inderdaad ook een vrouw. Lekker puzzelen de komende weken!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: