Moederdag tip | Zeg het met een sieraden verrassingspakket!

moederdag tip, sieraden verrassingspakket

Sieraden zijn altijd goed, zeg maar. Ik moet zeggen dat ik moederdag cadeautjes altijd erg moeilijk vind, want wat geef je nou dat leuk is, niet al te duur, waar ze iets aan heeft en wat ze ook vaker gaat gebruiken? Mijn antwoord kan alleen maar zijn; sieraden! Ik probeerde een sieraden verrassingspakket uit omdat dit mij nou echt een leuke moederdag tip lijkt!

Een tijdje geleden had ik contact met Kaya sieraden. Naast het sieraden verrassingspakket dat ik zelf mocht uitkiezen, koos ik ook Zilveren swarovski geboortesteen oorbellen. De geboortesteen oorbellen voor mezelf en het sieraden verrassingspakket natuurlijk als cadeau voor mama! Maar wat vind ik daarvan, iets het iets voor moederdag?

Een sieraden verrassingspakket
verrassingspakket, sieraden, kaya sieraden

Het sieraden verrassingspakket komt in een leuk tasje die je zo cadeau kunt doen. Als je het tasje open maakt vind je daarin 2 grote vierkanten doosjes (onwijs leuk verpakt!), een zakje en een klein vierkant doosje. Omdat de verrassingspakketten verschillen en dus ook echt een verrassing zijn weet je van te voren niet wat erin zit. Dit vond ik zelf wel een tof concept, zeker voor moederdag vind ik dit dus erg leuk! Tijdens je bestelling kun je aangeven of je oorbellen in het pakket zou willen en voor wie dit pakket is (meisje 0 tot 5, meisje 6 tot 12, volwassen dame).

Wat er in dit sieraden verrassingspakket zit?
– Rose gouden ketting infinity forever
– 3 kleuren bangles (zilver, goud, rose goud)
– Zilveren parel oorbellen
– Zilveren dames armband

Wat ik wel tof vind, is dat de totale waarde vele malen hoger liggen dan dat je voor dit verrassingspakket betaald. Je betaald namelijk maar 19euro terwijl de waarde ver boven de 30euro ligt (misschien zelfs wel meer!). Naast dit verrassingspakket heb je natuurlijk nog veel meer moederdag cadeaus bij Kaya sieraden.

Een geboortesteen oorbel?
zilveren swarovski geboortesteen oorbellen


Naast het verrassingspakket koos ik ook voor de zilveren swarovski geboortesteen oorbellen. De geboortesteen is per maand verschillend, zelf ben ik in september geboren en heb dus een blauw groene steen. De zilveren oorbellen zijn erg mooi en het steentje is echt de finish in touch.

Ook dit soort sieraden zijn echt heel leuk om te geven voor moederdag, verjaardag of andere speciale gelegenheid. Daarnaast heeft Kaya sieraden op hun website ook verschillende categorie├źn en kun je zelfs gegrafeerde sieraden laten maken.

Weet jij al wat jij dit jaar voor moederdag gaat geven? Of ben je zelf moeder en wil je jezelf iets cadeau doen? Of heb je nog meer tips, laat het weten in de reacties hier beneden!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Moederdag tip | Zeg het met een sieraden verrassingspakket!

  1. Grandioos idee om met zo een speciaal pakket mezelf te verassen omdat ik zelf moeder ben.

    Een fijne dag

Comments are closed.