Moederdag cadeau van Lucardi

moederdag
Het is bijna moederdag en dat betekend dat het tijd is om je moeder weer even flink te verwennen. Daarom laat ik vandaag zien waar ik mijn moeder heel erg blij mee kan maken. En ik denk dat veel van jullie lezers hier je moeder ook een groot plezier mee doen. Benieuwd naar mijn Moederdag cadeau?

Mijn moeder verwennen is voor mij helemaal niet moeilijk. Vroeger als kind maakte we een leuk knutselwerkje op school of kleurde we een tekening voor haar. Maar nu we allemaal iets ouder zijn, gaat het toch allemaal net iets anders.
moederdag

Ik denk dat je elke vrouw wel blij kunt maken met sieraden. Lucardi heeft dit jaar een hele leuke Moederdag actie. Op de speciale Moederdag pagina staan tips qua sieraden waar jij je moeder heel erg blij mee kunt maken, en mee kunt verrassen. Het cadeau dat ik laat zien is de Nouveau Vintage sieraden set. Waarbij zoals je kan zien op de foto hierboven, oorbellen, een ketting en een ring zitten. Ik koos voor de kleur ‘Pink’, maar je hebt nog veel meer verschillende kleuren.

De ring

moederdag
Allereerst deze prachtige ring, die gemaakt is van goldplated materiaal. In de ring zitten 12 witte zirkonia steentjes en 1 grote roze steen in het midden.

De ketting

moederdag
Dan de ketting die dezelfde bloem vorm heeft als de ring. Deze ketting heeft 10 zirkonia steentjes en 1 grote steen in het midden. De hanger heeft een gouden kleur, en is makkelijk in lengte verstelbaar.

De oorbellen

moederdag
En als laatste in dit setje de oorbellen. Ook weer in de zelfde bloem vorm met goldplated materiaal. De oorbellen hebben 12 zirkonia steentjes en 1 grote steen in het midden.

Ik vind de set echt prachtig, en ik denk dat er voor iedereen wel een leuke kleur tussen zit. Er is maar liefst keuze uit 10 verschillende kleuren, en je kunt eindeloos combineren. Wil je liever een witte ketting, met paarse oorbellen en paarse ring? Dat kan, want je kunt de set helemaal zelf samenstellen. Speciaal voor Moederdag betaal je geen €49,99 per sieraad, maar €9,99! Dat is nog eens een koopje. En koop je liever niet online, maar in de winkel? Dat kan, kijk op de site voor een vesting bij jou in de buurt.

Welke kleur zou jij uitkiezen voor je moeder? En weet jij al wat je dit jaar gaat geven met Moederdag?

* De producten in dit artikel kreeg ik ter review van een bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Moederdag cadeau van Lucardi

Comments are closed.