Mobielkoopjes

Eerder deze week vertelde ik jullie al dat het vorige week pakketjes week was. Vandaag de laatste review voorlopig van een heel leuk verrassingspakket van mobielkoopjes!
mobielkoopjes


Toen ik bij Mobielkoopjes een hoesje voor mijn mobiel mocht uitzoeken wist ik dat ik een flipcase wilde hebben. Want die vond ik ook bij mijn vorige mobiel heel erg fijn. Ik koos voor een grijs hoesjes. Het is een Samsung galaxy core prime hoesje.
mobielkoopjes
Het hoesje is erg stevig, en er kunnen 2 pasjes in de vakjes gedaan worden. In dit geval doe ik mijn pinpas en mijn ID-kaart erin. Daarachter zit nog een vakje waar je eventueel nog iets anders in kunt doen. Erg fijn dit hoesje!

En in de doos zaten nog 2 verrassingen. Ik wist niet dat ik dit zou krijgen dus met een grote glimlach haalde ik nog 2 producten uit de doos. Een sillicone samsung hoesje, en earphones. (Oortjes zoals iedereen ze zo leuk noemt).
mobielkoopjes

Het sillicone hoesje is erg mooi, en is zwart met achterop de big ban van londen. Het is hard silliconen en kan daarom goed tegen een stootje. Dit hoesje vind ik er erg mooi uit zien, en is ook nog eens heel fijn in de hand.
mobielkoopjes

De oortjes zijn echt prachtig en hebben een koper look. Ze zijn daarom ook een stuk zwaarder dan de oortjes die ik gewend ben. Maar zeg nou zelf, ze zien er echt prachtig uit! Het geluid wat uit de oordopjes komen is erg mooi, en is niets op aan te melden.
mobielkoopjes

Al met al vind ik mobielkoopjes echt een hele mooie en overzichtelijk site, waar ze veel producten verkopen. Ze hebben goedkope telefoonhoesjes, en veel keuze! Ik zeg;  neem zeker even een kijkje!
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Mobielkoopjes

Comments are closed.