Mobiel accessoires

mobiel accesoires
Vandaag laat ik jullie kennis maken met een paar handige mobiel accessoires. Benieuwd waarom ik deze producten graag gebruik en waar jij ze kan aanschaffen? Lees dan verder.

Allereerst is een hoesje natuurlijk onmisbaar als je een mobiel gebruikt. Het beschermt je mobiel, en het is ook een stuk makkelijker meenemen. Het hoesje wat hier heel erg geschikt voor is zijn de universele hoesjes van Avani Bragatti. De hoesjes zijn te koop voor €13,95 , en voor iedere mobiel is er een maat beschikbaar. Je kan dit hoesje ook bevestigen aan je riem bijvoorbeeld.
mobiel accessoires

Heb jij ook altijd usb poorten te kort? Ik wel! Daarom is het volgende product extra handig. Het gaat namelijk om de USB HUB smart white.  Je heb daardoor ineens 4 extra usb ingangen. Wat dit product extra leuk maakt is de vorm. Het heeft de vorm van een appel, en als je hem aansluit in je laptop of computer gaat er een blauw lampje branden. Ik vind dit extra handig als ik bijvoorbeeld mijn mobiel oplaad via de laptop, en tegelijkertijd ook mijn externe harde schrijf aan de laptop nodig heb. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor dit handige usb hulpje ben je maar €5,95 kwijt.
mobiel accessoires

Dan als laatste een product wat ik altijd bij de hand heb, en dat zijn oortjes. Namelijk de samsung headset – TangleFree pink. Het is een hele handige en vooral ook mooie headset. Het heeft namelijk een ritssluiting, hij raakt daardoor niet in de knoop. Het is niet zomaar een headset, en zit namelijk ook een microfoon en mute knop in verwerkt, wat deze headset echt tot een toppertje maakt. Alleen de roze kleur is al heel erg aanwezig, en ik weet dan ook zeker dat deze oortjes niet kwijt zullen raken. Of verdwijnen in de kamer van mijn broertje 🙂 Deze headset is momenteel afgeprijsd in de webshop, en aan te schaffen voor €12,95.
mobiel accessoires

Misschien ook wel leuk om te vermelden, op de website kun je nu 3 producten aanschaffen voor de prijs van 2. Altijd fijn een beetje extra korting. Misschien zie je er ook nog wel iets leuks tussen voor je mobiel!

*Dit artikel bevat producten van een bedrijf/webshop

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

25 thoughts on “Mobiel accessoires

        1. Ooh echt, mijn oortjes van Samsung deden het een week, en daarna was het over. Krijg de knopen er niet meer uit 🙁 Nu nog geen last van gehad met de rits oortjes 🙂

  1. Ik moet al weken een nieuw hoesje hebben. Die van mij was goudkleurig maar ik zie nu alleen nog maar karton! Lol.

    1. Ze zijn echt heel erg fijn. Normaal gesproken moet ik de laptop altijd harder zetten als ik oortjes in doe. Maar met deze oortjes krijg je bij 10 al een mega hard geluid.

Comments are closed.