Miqura | Hair steam mask treatment

miqura hair steam mask

Miqura was een nieuw merk voor mij, één van de redenen dat testen extra leuk maakt. De Miqura Hair steam mask is voor alle haartypen en legt de focus op een spa ervaring en intense haarverzorging. Maar hoe werkt dat nou precies, zo’n hair steam mask, merk je echt verschil en wordt je haar niet extra vet daarvan? Op al deze vragen geef ik je graag antwoord!

Dit merk leerde ik kennen bij de Goodiebox, want eerlijk gezegd had ik daarvoor nog nooit van dit merk gehoord. Maar wat er beloofd wordt met dit masker klinkt natuurlijk heel erg goed! Het idee van een soort capuchon is best apart want zoiets had ik nog nooit eerder gezien. Maar hoe werkt dat nou precies?

Hair steam mask van Miqura

Deze wegwerpbare capuchon is een exclusieve salonbehandeling voor thuisgebruik. Met deze thuis behandeling krijg je hetzelfde heerlijke en zijdezachte resultaat alsof je net van de kapper terug komt. Het masker is perfect voor de droge en beschadigd haar. Het is verrijkt met arganolie, zijde aminozuren, complexe eiwitten en etherische olien die elk individueel haar in de diepte voeden en verzorgen.
De capuchon effect is er speciaal voor zodat het haar geholpen wordt door de dampen die onder de kap zitten. Hierdoor krijgt het haar een extra oppepper en zorgt het ervoor dat het serum door de lagen breekt die buiten het haar zitten. Hierdoor krijg je een mooie bos gezond haar die glanst en er gevoed uitziet.
miqura hair steam mask

Voordelen:
– Wordt geleverd in een kap die je makkelijk kunt gebruiken
– Exclusieve salonbehandeling
– Vooral goed bij droog en beschadigd haar
– Verrijkt met voedende ingrediënten
– Geeft je haar een extra boost
– Voor gezond en glanzend haar

Hoe gebruik je het?
– Was je haar en handdoek droog het licht
– Verzamel het haar in een losse knol
– Doe de dop op en zorg ervoor dat al het haar onder de dop zit
– Sluit de dop stevig met de riem en masseer het serum voorzichtig in het haar
– Laat het masker 10-15 minuten staan
– Verwijder de dop en spoel het haar grondig
– 1-2 keer per week gebruikt

Mijn ervaring met dit product


Ik vond het eerlijk gezegd nog al een gek idee om eerst mijn haren te wassen (zoals ik dat normaal ook deed) en vervolgens mijn haar in een knot te doen en dit masker aan te brengen. Dit masker hoef je maar 10 minuten op te hebben en daarna kun je het verwijderen en vervolgens uitspoelen. Mijn haar voelt zeer zacht aan en ziet er glanzend uit. Het heeft zeker een week of 2 effect maar daarna heb je eigenlijk weer opnieuw een masker nodig om dit resultaat te behouden.
Het masker is zeker de moeite waard om eens uit te proberen als je net als mij last hebt van droog en beschadigd haar. Het geeft je haar zeker zo’n 2 weken een boost!

Kende jij al dit soort haar maskers voor droog en beschadigd haar?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Miqura | Hair steam mask treatment

Comments are closed.