Minimaliseren | Deze beauty’s ga ik deze maand gebruiken + WIN

minimaliseren, winactie

Ik ben er helemaal klaar mee, die enorme voorraden die ik overal van heb liggen. Soms kom ik dingen tegen waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had. Nee dat kan echt niet! Heb ik afgelopen maand al een enorme opruiming gehouden onder mijn verzameling kaarsen (later meer over), ga ik nu mijn beauty’s deze maand eens aanpakken. Ik ga minimaliseren!

Mijn kast lade telde vorige maand meer dan 30 soorten kaarsen, geur en niet geurend. Ik was het helemaal zat en zette elke keer als ik in mijn kamer aan het werk was een tweetal kaarsen aan. Op dit moment heb ik nog maximaal 5 kaarsen in mijn lade zitten. Prima oplossing dit en mensen wat voelt dit fijn! Ditzelfde wilde ik gaan doen met al mijn beauty spullen. De afgelopen weken/maanden/jaren heb ik onwijs veel producten bij elkaar gekocht ook vanwege mijn blog. Maar als je dan 10 bodylotions hebt liggen kom je er op een gegeven moment niet meer doorheen.

Minimaliseren!

minimaliseren, winactie

Na aanleiding van de blog van Hillybillybeauty besloot ik om hetzelfde te gaan doen, want haar idee was/is echt top! Elke maand kiest zijn namelijk een aantal producten uit die zij gaat gebruiken en proberen op te maken.
Dit wil ik dus ook vanaf nu elke maand gaan doen. In mijn kasten en lades heb ik inmiddels al een behoorlijke opruiming gehouden en ben tot de conclusie gekomen dat ik echt veel te veel producten heb die ik niet ga of kan gebruiken. Daarom houd ik hieronder een kleine winactie!

Anyway, ik ga deze maand dus proberen een aantal producten op te maken die ik nog heb liggen. Dit zijn de producten die ik ga gebruiken deze maand:
– Balea haarmasker
– Balea anti-transpirant extra dry
– Rich shampoo
– Gilda 24h cream
– Balea bodylotion frozen breeze
– Kruidvat nachtcrème sheabutter & allantione
– Andrelon perfecte puntjes versterkende crème
– Figs en rouge rose berry handcrème
– Figs en rouge mango manderin handcrème

Hoe ik het ga aanpakken?

De Gilda ga ik gebruiken als dagcrème en daarbij dus de nachtcrème van Kruidvat. De handcrèmes zijn mini’s dus super handig voor in mijn tas/handtas. Verder ben ik van plan om mijn huid en haar iets meer te gaan verzorgen deze winter. Ik heb genoeg spulletjes liggen dus dat kan ook gewoon. Daarom ga ik een haarmasker gebruiken deze maand maar ook een versterkende crème van Andrelon. Voor mijn huid gebruik ik de Balea bodylotion met een heerlijk winter geurtje.
Het moet makkelijk haalbaar zijn om zeker een product of 6 van deze lijst op te maken (door te gebruiken) deze maand. De producten zijn allemaal aangebroken, dus tijd om deze op te gaan maken!

Elke maand wil ik een nieuwe minimaliseren artikel schrijven waarin ik ga delen welke producten ik op heb gemaakt, maar ook welke nieuwe producten ik die maand wil gaan gebruiken.
Ik daag je dan ook graag uit om ook mee te doen!

Winactie!

Via twitter liet ik al weten dat ik echt belachelijk veel producten heb liggen en soms wel 10tallen van een bepaald product bijvoorbeeld. Bodylotion is daar een goed voorbeeld van, daar heb ik echt ruim 10 flessen van staan en van allerlei merken.
Omdat de producten wel geopend zijn maar nog zo goed als nieuw zijn (zijn soms maar 1 of 2 keer gebruikt) en daarom wil ik iemand anders er blij mee maken.
Wat ik heb gedaan is het volgende; ik heb een aantal pakketjes samen gesteld die ik wil geven aan mensen die het goed kunnen gebruiken en die het niet erg vinden dat de producten open zijn.

Pakket 1:
Treaclemoon That vanille moment 500ml bodylotion
Treaclemoon my coconut island 500ml bodylotion
Treaclemoon sweet apple pie hugs 500ml bodylotion
Treaclemoon that vanille moment 500ml body scrub
Essence nagellak remover
Treaclemoon the raspberry kiss mini hand en bodylotion 60ml

Pakket 2:
Balea bodylotion 400ml
Treaclemoon pretty rose hearts 500ml bodylotion
Treaclemoon iced strawberry dream 500ml bodylotion
Treaclemoon warm cinnamon nights 500ml bodylotion
Kruidvat dagcreme aloe vera sensative 100ml

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig emailadres en de reden dat je mee doet.
– Volg mijn blog op social media

LET OP; DEZE PRODUCTEN ZIJN OPEN EN GEBRUIKT! (Maar nog voldoende om zelf van te genieten, zie foto’s!)
Mocht er animo voor zijn kan ik eventueel nog een aantal pakketjes samen stellen met producten die ik niet (meer) gebruik en waar ik graag een ander blij mee maak!

Liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Minimaliseren | Deze beauty’s ga ik deze maand gebruiken + WIN

  1. Wat leuk dat je deze producten weggeeft aan 1 van je volgers. Ik maak graag kans hierop . Ook leuk voor mijn dochter

  2. Zo leuk dat jij dit weggaat geven want ik heb weleens iets over deze merken gelezen maar ken de producten niet….
    Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie

Comments are closed.