Minimaliseren | Deze beauty’s ga ik deze maand gebruiken #3

minimaliseren, winactie

Vorige maand schreef ik dat ik wilde minimaliseren. Vooral met de beautys omdat de kasten maar bleven groeien. Ik stelde een groepje producten samen die ik wilde opmaken in januari. Hoe dat is gegaan en welke producten ik deze maand toevoeg aan dit lijstje lees je nu.

Onbewust voegde ik afgelopen maand nog een aantal producten toe die ik wilde opmaken. Zo kwam ook de Treaclemoon douchegel erbij! En ik maakte ook een aantal producten op, yes! Het voelde eigenlijk heel erg goed om producten op te maken. Het idee dat de kasten steeds een beetje minder vol gaan worden en ik heel bewust met alles bezig ben is fijn.

Deze beautys heb ik opgemaakt in januari

– Dove deodorant silk dry
– Treaclemoon spiced plum custard
– Figs & Rouge handcream rose berry
– Nivea zuiverende clear-up strips
– PS argan facial cleansing wips 25stuks. (droge huid)
– Balea 2 in 1 shampoo met honing & Chia
– Bubble sheet mask with charcoal (van Action)

Moet zeggen dat het lijstje steeds minder lang begint te worden. Er komen nu veel verpakkingen die nog nagenoeg vol zijn en daardoor ben ik toch langer bezig met het gebruiken ervan. Ook zal ik de komende tijd veel review producten op gaan maken (denk aan maskers, testers etc.).

Deze beautys ga ik deze maand proberen op te maken!


– Treaclemoon Honey (echt bijna op!)
– Balea dagcreme droge huid
– Balea nachtcreme droge huid
– Parfum in vrouwen standbeeld vorm
– Figs & Rouge handcreme mango manderin
Haarvitamines
– Balea waschgel und augen make-up entferner 2in1 (uit de adventskalender)
– Balea 24h feuchtigkeits creme (uit de adventskalender)

Veel van deze producten ben ik al aan begonnen en zullen hopelijk aan het eind van deze maand ook op zijn. De haarvitamines bijvoorbeeld heb ik nog maar voor een paar dagen. Evenals dat een aantal van deze producten al bijna op zijn. Ik hoop dan ook dat ik volgende maand een mooie lijst met opgemaakte producten kan opschrijven!

Welke producten ga jij deze maand gebruiken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.