Minimaliseren | Deze beauty’s ga ik deze maand gebruiken #2

minimaliseren

Vorige maand schreef ik dat ik wilde minimaliseren. Vooral met de beautys omdat de kasten maar bleven groeien. Ik stelde een groepje producten samen die ik wilde opmaken in december. Hoe dat is gegaan en welke producten ik deze maand toevoeg aan dit lijstje lees je nu.

Onbewust voegde ik afgelopen maand nog een aantal producten toe die ik wilde opmaken. Zo kwam ook de Treaclemoon douchegel erbij! En ik maakte ook een aantal producten op, yes! Het voelde eigenlijk heel erg goed om producten op te maken. Het idee dat de kasten steeds een beetje minder vol gaan worden en ik heel bewust met alles bezig ben is fijn.

Deze beautys heb ik opgemaakt in december

– Kruidvat nachtcreme voor de droge en gevoelige huid
– Balea Shampoo&spoeling honing&chia
– Treaclemoon dusted cacao heaven bath & shower gel
– Treaclemoom nutmeg coffee cake duschcreme
Balea deodorant extra dry 48h
– Essence parfum mini love
– Essence parfum mini joy
– Gilda 24h cream calming and balancing
– Rich shampoo

Ik heb best wel veel kunnen opmaken. Nu was dit nog niet eens zo moeilijk omdat het allemaal aangebroken flesjes waren. Dus de meeste waren ook al snel leeg. Ben blij dat ik toch zo’n lange lijst al heb kunnen afstrepen. Daarom heb ik voor de komende maand ook redelijk veel nieuwe producten op het lijstje staan.
Treaclemoon producten

Deze beautys ga ik deze maand proberen op te maken!


– Balea 2in1 shampoo met honing & chia.
– Treaclemoon honey
– Dove deodorant silk dry
– Balea dagcreme droge huid
– Balea nachtcreme droge huid
– Parfum in vrouwen standbeeld vorm
– Andrelon perfecte puntjes versterkende creme
– Figs & rouge handcreme rose berry
– Figs & rouge handcreme mango mandarin

Deze lijst lijkt lang en dat is voor sommige verpakkingen ook wel zo, maar de handcrèmes zijn bijna op dus die vallen hoe dan ook deze maand af. De dag en nachtcrème zijn een mini verpakking en zullen als ik het elke dag gebruik ook deze maand op komen. De andrelon, parfum, shampoo en treaclemoon zullen iets langer duren omdat het deels producten zijn die je niet elke dag gebruikt of je gebruikt er maar heel weinig van. We gaan het zien de komende maand wat er allemaal op gemaakt kan worden.

Wat denk jij dat er als eerste op gaat?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Minimaliseren | Deze beauty’s ga ik deze maand gebruiken #2

  1. Ik vind het ook altijd fijn om het op te maken en weer iets nieuws te gaan gebruiken. De coconut van Treaclemoon lijkt mij heerlijk!

Comments are closed.