Mijn zoektocht naar travel kleding!

outfit maasduinen

Misschien kan je het wel, je gaat op vakantie en maakt een lange rit in de auto. Wat trek je aan? Iets wat lekker comfortabel zit, er ook een beetje leuk uitziet en vooral tijdloos zodat je niet elk jaar opnieuw moet zoeken naar een fijne Travel outfit!
Bij mijn zoektocht kwam ik StudioLienne tegen. Zij hebben namelijk een prachtige travel collectie die tijdloos is en super te combineren met andere items/kleuren. Ik vertel je er graag meer over!

Waarom kies je voor speciale travel kleding?

Als ik op vakantie ga, wij gaan eigenlijk altijd met de auto, dan trek ik vaak een legging en een shirt uit de kast. Tijdens de autorit, die ik vaak ook nog eens zelf rijd, merk ik dat een legging en shirt prima zit maar niet heel stijlvol is! Bij Studio Lienne heb je verschillende soorten travel kleding. Maar wat is nu eigenlijk precies travel kleding volgens hun?

Elastische stof die comfortabel zit, perfecte balans tussen chique of casual te kleding, tijdloos, kreukvrij, stijlvol en makkelijk te onderhouden. Dat zijn een aantal kernwoorden die ik bij hun tegen kwam. En eerlijk gezegd, de kleding vind ik echt super mooi! Vooral de Army groene Travel Blouse is iets wat ik zeker zou kopen. En niet eens perse om te dragen als ik op vakantie ga, maar ook op een gewone thuiswerkdag!

Wat draag jij tijdens een vakantie rit?

Zoals ik hierboven al schreef, draag ik zelf vaak een legging met daarboven een shirt. Als het echt kouder is dan vaak ook nog een vest maar verder zo basic mogelijk. Helemaal niet stijlvol natuurlijk! En ook helemaal niet kreukvrij!
De Travel kleding van Studio Lienne kenmerkt zich door kreukvrij te zijn en makkelijk te onderhouden. Iets wat natuurlijk super handig is als je op vakantie gaat. Want niet iedereen neemt een strijkijzer mee, wij in ieder geval niet! Daarnaast zijn de items ademend, UV beschermend, sneldrogend, slijtvast en makkelijk te wassen. Combineer bijvoorbeeld een army groene blouse met een zwarte broek of ga je voor de jumpsuit?

Ik heb stiekem mijn keuze al gemaakt en ben benieuwd of jij kan raden wat ik zou kiezen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.