Mijn youtube kanaal nieuw leven in blazen?

tv programma's

Al een tijdje kriebelt het weer op mijn youtube kanaal nieuw leven in te blazen! Eerder dit jaar was ik al begonnen maar toen werd ik ziek en lag alles stil. Maar nu het weer een stuk beter met mij gaat, begint het ook weer te kriebelen om al mijn ‘oude’ gewoontes op te pakken. Mijn youtube kanaal nieuw leven in blazen?

Met mijn oude gewoontes bedoel ik eigenlijk al mijn taken wat betreft mijn blog / bedrijf. Daar hoorde ook mijn youtube kanaal bij. Niet dat ik onwijs veel uploade maar ik probeerde wel 1 keer per week een nieuw filmpje online te zetten.

Ga ik youtube weer opstarten?

Niet dat ik een onwijs groot kanaal heb of 1000en ideeen wat ik met mijn kanaal wil gaan doen, maar het kriebelt! Ik heb alweer een aantal ideetjes op papier staan die ik zou willen gaan opnemen.

Wat ik dan voor filmpjes zou gaan uploaden?
Eigenlijk is het heel simpel, want daar was ik eerder dit jaar al mee begonnen. Mijn webshop avonturen, voorraad unboxingen, shoplogs, achter de schermen beelden etc. Het lijkt mij ook leuk om af en toe een dag te filmen hoe mijn dag als fulltime ondernemer eruit ziet.

Wanneer ga ik nieuw leven inblazen in het kanaal?


Wanneer ik precies het youtube kanaal weer nieuw leven in ga blazen weet ik nog niet zo goed. Wel ga ik nu alle ideetjes verzamelen en de nodige voorbereidingen doen. Het lijkt mij wel heel tof om te proberen om begin september te gaan starten met een aantal nieuwe filmpjes. Waarschijnlijk wordt dat net zoals eerder dit jaar, gewoon 1 keer per week op de vrijdagen.

Heb jij een leuk idee of wil je graag iets zien, laat dan zeker in de reacties weten wat jij graag zou willen zien op mijn youtube kanaal! Wie weet neem ik dat binnekort wel op.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.