Mijn webshop | Wishlist april 2021

seleniet theelichthouder

Overal zie ik wishlist lijstjes voorbij komen, maar eerlijk gezegd heb ik persoonlijk geen wensen lijstje. Maar voor mijn bedrijf wel! Daarom mijn wishlist april 2021 voor mijn webshop. Wat zijn dingen die ik voor mijn bedrijf zou willen hebben en waarom? Benieuwd?

Voor dit artikel heb ik niet alleen gekeken naar materialen maar ook naar andere dingen die ik zou willen verbeteren. Denk bijvoorbeeld naar een geautomatiseerd programma of opslagplekken etc. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik zou willen verbeteren of willen hebben, maar toen ik echt even ging nadenken kwamen er eigenlijk best wel wat puntjes naar boven! Hierbij gaat het alleen om een wishlist voor mijn webshop, dus niet voor mijn blog,

Wishlist april 2021 – Mijn webshop?


Zoals je hierboven hebt gelezen is deze wishlist dus niet perse materialen maar ook gewoon hele praktische zaken. Ik dacht toen ik in januari mijn labelprinter aanschafte dat ik nu wel zo’n beetje alles had wat ik wilde, maar dat was nog maar het begin! Overigens mega blij met de labelprinter want die haalt echt mega veel werk uit handen.
natural blooming

Wat ik zou willen voor mijn webshop?
1. Een geautomatiseerd programma tussen mijn webshop en de boekhouding
2. Een heel makkelijk boekhoudprogramma voor mijn bedrijf (e-boekhouden lukt mij gewoon NIET!)
3. Goede set met lampen voor foto’s
4. Ladekastje voor kleine items
5. Iemand die voor mij de marketing en socials doet
6. Een webshop waar je allerlei soorten cadeautjes kunt shoppen, voor jezelf, familie, vrienden etc.
7. Een sticker voor op de auto
Dat is een klein lijstje met dingen die ik in de toekomst zou willen.

Waarom deze dingen?

Laten we puntje voor puntje even af gaan, waarom juist deze dingen? Nummer 1, eigenlijk heel simpel om het feit dat je dan fouten minimaliseert en het makkelijker is. Nu ben ik tijd kwijt aan het invoeren van bestellingen in mijn boekhouding (ik gebruik nu overigens excel!). Lijkt me op zich een logische stap als je ‘groter’ wordt en dus veel bestellingen op een dag hebt. Dat brengt mij ook gelijk bij puntje 2. Momenteel heb ik de 15 maanden gratis e-boekhouden maar het lukt me gewoon niet om dit helemaal op te zetten. Waar ik bij Acumulus met een paar klikken klaar was en ik het alleen hoefde bij te houden, krijg ik bij e-boekhouden gewoon amper iets gedaan. Dus ben ik mijn boekhouding in een excel template bij gaan houden. Wat overigens echt top werkt, maar dit kan ik natuurlijk niet koppelen aan mijn webshop bestellingen. Dus alles handmatig invoeren, maar zonder frustraties! Voor puntje 3 liep ik vooral aan tijdens de donkere dagen waarbij foto’s maken van nieuwe items haast onmogelijk leek. Dus een set met lampen lijkt mij hierbij echt een must. Dat brengt mij bij mijn volgende must, een ladekastje voor kleine items. Ik heb nu bijvoorbeeld heel veel op een stellingkast liggen maar het is handiger als dit in een ladekastje zit. Heb er al een op het oog van Ikea dus hopelijk daar binnenkort eens langs. Ik ben best veel tijd kwijt aan socials voor de webshop en het lijkt mij heerlijk als iemand anders dat voor mij kan doen. Misschien iets voor de toekomst! Wat ook geldt voor die sticker op de auto! Dan nog het laatste puntje (6), dat is mijn ultieme droom. Een webshop met allerlei cadeautjes voor jezelf, voor je vriendin, vriend etc. Een winkeltje waar je terecht kan voor betaalbare maar mooie en leuke dingen. Ik vind de edelstenen echt een cadeautje voor jezelf (want ze zijn zo mooi!) en het lijkt mij dus echt tof om dit verder uit te breiden naar andere betaalbare cadeautjes voor jezelf.

Heb jij een wishlist?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn webshop | Wishlist april 2021

Comments are closed.