Mijn webshop bestaat 3 jaar!!

naambordje natural blooming

Yes, vandaag is het zover. 29 juli 2020 werd mijn webshop een feit, nu 29 juli 2023 bestaat mijn webshop dus 3 jaar. Woorden schieten mij tekort hoe ongelofelijk dankbaar ik ben voor deze 3 jaar. Niet alleen heb ikzelf een 2e kans gekregen in het leven, maar is daar ook nog eens iets prachtigs uit ontstaan.

Tranen van blijdschap, tranen van dankbaarheid lopen er momenteel over mijn wangen. De meer dan 11000 bestellingen die ik in deze 3 jaar heb mogen ontvangen, de lieve berichtjes, de reviews, ik krijg er nog elke dag kippenvel van!
Jullie hebben mij een doel gegeven in het leven, mij mijn dromen terug gegeven.

Een dag met een lach en een traan

Los van het feit dat ik mijn 3 jarig bestaan niet eens thuis vier maar in de Apenheul, geniet ik van deze dag nog meer dan je je kunt indenken. Het zal sowieso een dag met een lach en een traan worden. Tranen van blijdschap, dankbaarheid, het besef dat het niet makkelijk is geweest de afgelopen 3 jaar, maar dat ik er zoveel sterker door ben geworden. Dat ik trots mag zijn op de persoon die ik nu ben, door de webshop, door waarom de webshop is ontstaan, door al jullie bestellingen en mijlpalen die ik heb bereikt!

Enkele mijlpalen die ik al heb bereikt:
– Meer dan 11000 bestellingen
– Ik ging binnen 8 maand de kleine ondernemersregeling uit (in 2021!)
– Mijn producten worden in 15 landen verkocht, in zowel webshops als winkels!
– Ik draai sinds dit jaar (2023) markten, braderieën en beurzen!! Waaronder de Internationale mineralenbeurs in oktober!
– Ontmoeten een heleboel klanten in het echt door de markten, wat zijn jullie gezellige mensen!!
– Mijn kamer werd te klein waardoor ik nu 2 kamers heb met voorraad en inpakruimte, oeps!
– Een aantal hele gave financiële doelen, nooit gedacht dit te kunnen! Cijfers waar menig ondernemer jaloers op kan worden (ga ik niet delen, want er lezen teveel familieleden mee die deze cijfers niet hoeven te weten!)
– De grootste bestelling van 900euro was ongelofelijk bizar om te krijgen!
– Mijn eigen producten die blijven groeien, naast sieraden ook geschenksetjes, fotolijstjes en straks de adventskalenders weer natuurlijk!
En ik zal nog behoorlijk veel mijlpalen vergeten zijn, forgive me!

Op de instagram van Natural Blooming komen er een aantal leuke acties, ook in de whatsapp groep zal een exclusieve aanbieding zijn. Ben jij benieuwd naar de aanbiedingen, neem dan zeker even een kijkje!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.