Mijn visitekaartjes!

visitekaartjes

Ik heb ze hoor! Visitekaartjes voor LiefsCarolien. Ik kreeg ze voor mijn verjaardag van mijn ouders, en vandaag is het hoogtijd om ze met jullie te delen. Ik vertel waarom ik heb gekozen voor dit ontwerp, en wat ik een volgende keer misschien anders zou doen. Benieuwd hoe de visitekaartjes voor LiefsCarolien eruit zien? Lees dan zeker even verder.

Voortaan als je een pakketje van mij krijgt, denk bijvoorbeeld aan een winactie, dan zit er ook een visitekaartje bij. Ik bestelde bij Vistaprint 100 visitekaartjes. Daarbij bestelde ik ook een ijzeren houder, waar er een stuk of 20 in passen. Altijd handig om het zo op zak te hebben, want je weet maar nooit! Voortaan zal ik mijn visitekaartjes altijd bij me hebben, voor het geval iemand er om vraagt!
visitekaartjes

De visitekaartjes!

Ik koos voor een heel simpel ontwerp, die ik gewoon koos uit de hoeveelheid ontwerpen van Vistaprint zelf. Het was ontzettend lastig, en na meerdere ontwerpen sprong deze er gewoon steeds bovenuit. Deze moest het dus wel worden. Ik denk dat ik al met al wel 2 a 3 weken bezig ben geweest om te kiezen wat voor design het zou gaan worden. Jeetje wat is er veel keuze, en wat zijn ze allemaal ook weer totaal verschillend. Daarbij was mijn keuze al wel snel op vistaprint gevestigd. En nee dit is geen gesponsord artikel, maar ik vind dat Vistaprint een heel duidelijke website heeft. Daarbij hebben ze ook een heel makkelijk online programma voor het ontwerpen van de kaartjes.

Hoe zien ze eruit?

visitekaartjes visitekaartjes
Ik koos voor gouden en zilveren stippen op de voorkant, met daarbij in het midden mijn blog naam en onderwerpen. Zo is het gelijk duidelijk waarvan het kaartje is. Op de achterkant staat een foto van mezelf, mijn naam, dat ik blogger ben, email, webadres, en mijn uploadtijd. Ik wilde zo min mogelijk informatie op de achterkant, zodat het rustig zou blijven. Zelf ben ik ook een rustig type, en dit komt zeker terug in het kaartje. Ondanks de vele stippen maakt dat het kaartje helemaal niet druk. De informatie die erop staat is basic, maar meer is ook niet nodig vind ik. Speciaal heb ik geen social media links op het kaartje gezet omdat ik dit ook niet mooi vond staan. Daarbij straalt het kaartje nu rust uit, en dat is precies wat ik wilde. Niet te veel tekst, en een mooie lay-out. Ik hoop de stipjes ooit nog toe te kunnen voegen aan de lay-out van mijn website, want ik vind ze echt gaaf!

Vraag: Wat vinden jullie van mijn visitekaartjes?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Mijn visitekaartjes!

  1. Leuke visitekaartjes! Ik ben trouwens ook een megagrotesuperfan van Vistaprint hoor, bestel er alles van visitekaartjes tot kerstkaartjes, flyers, posters, kortom alles.. Mégagoede service ook by the way! Die visitekaartjes maken alles nét dat beetje echter vind je niet?

    1. Dankjewel! Ja vistaprint is echt heel fijn. En het is echt zo, het maakt het net even wat echter. Wel spannend om zo’n stap te zetten, maar nog geen seconde spijt van gehad!

Comments are closed.