Mijn Videoland aanraders #9

agenda studentendrukwerk

In alweer deel 9 van Mijn videoland aanraders deel ik heel graag nieuwe tips om te kijken. De films en series die ik deel in deze blog heb ik allemaal ook zelf gekeken en kan ik daarom echt aanraden. Benieuwd welke films of series ik dit keer voor je in petto heb? Lees dan gezellig verder.

Ondanks dat ik de laatste weken iets minder tijd op Videoland heb doorgebracht heb ik wel weer een aantal leuke nieuwe tips voor je. Dit keer één serie en één film.

De aanraders op Videoland?

Haar naam was Sarah (Film)
In deze film gaat het over de 10 jarige Sarah die samen met haar ouders in 1942 wordt opgepakt. Nadat ze haar kleine broertje in een kast opsloot om hem te beschermen, werden ze door de Duitsers meegenomen. Een Amerikaanse journaliste die 60 jaar later een artikel schrijft over de razzia doet een schokkende ontdekking.

De verraders USA (Serie)
Als je het mij vraagt is de Verraders wel één van de betere programma’s die momenteel op de tv is. Ik kon het daarom niet laten om ook de USA versie te kijken, aangezien de andere ook heel goed bevielen. 20 Amerikanen gaan in een Schots kasteel er alles aan doen om de verraders te vinden. Of dat lukt..

Welke van deze 2 heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.