Mijn videoland aanraders #7

studentendrukwerk

Omdat mijn andere series ook zo positief worden ontvangen leek het mij ook leuk om een Videoland aanraders te gaan maken. Welke dingen vind ik nou echt de moeite waard om te bekijken? Ik deel je graag mijn Videoland aanraders!

Sinds de Black Friday deal heb ik besloten om Videoland eens uit te proberen. De eerste 14 dagen kun je uitproberen voor €0,01 en daarna €2,99 ipv €4,99 per maand. Prima aanbieding vond ik dus ik besloot om het tijdelijk eens uit te gaan proberen.

De aanraders op Videoland?

1. Temptation island – Love or leave
Ik was altijd een beetje sceptisch over dit programma, maar een aantal weken geleden klikte ik het per ongeluk aan en besloot om het te gaan kijken.

2. Special forces vips – wie durft wint
Dit programma wilde ik eigenlijk gaan kijken in plaats van Temptation island, maar besloot hem daarna alsnog te gaan kijken. Wat een ongelofelijk gaaf programma! Ik denk persoonlijk dat ik hier echt niet voor gemaakt zou zijn, ik heb wel doorzettingsvermogen, maar mijn lichaam laat het erg vaak afweten door oa Crohn en Fibromyalgie. Dus ik heb heel veel respect voor iedereen die dit doet voor zijn/haar werk maar ook meedoet met dit programma!

Wat kijk jij graag op Videoland?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.