Mijn videoland aanraders #6

tv programma's

Omdat mijn andere series ook zo positief worden ontvangen leek het mij ook leuk om een Videoland aanraders te gaan maken. Welke dingen vind ik nou echt de moeite waard om te bekijken? Ik deel je graag mijn Videoland aanraders!

Sinds de Black Friday deal heb ik besloten om Videoland eens uit te proberen. De eerste 14 dagen kun je uitproberen voor €0,01 en daarna €2,99 ipv €4,99 per maand. Prima aanbieding vond ik dus ik besloot om het tijdelijk eens uit te gaan proberen.

De aanraders op Videoland?

1. De verraders UK
Een groep van 22 mensen gaat in een Schots kasteel op zoek naar de verraders. Wat mij meteen opviel aan deze serie, is dat het echt anders is als dat wij hier in Nederland hebben. Je moet wel een beetje van de droge humor houden maar zelf vond ik het echt een heel tof seizoen!

2. Walking with the Enemy
Deze film van bijna 2 uur gaat over de Tweede Wereldoorlog. Hoe een aantal jonge Joodse Hongaren vermomt gaan als Duitser (Nazi’s) en zo honderden, als niet duizenden Joden in veiligheid weten te brengen. Vond deze film heel erg goed gemaakt, je wordt echt in het verhaal gezogen en wilt verder kijken of er achter te komen hoe dit afloopt!

Wat kijk jij graag op Videoland?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.