Mijn videoland aanraders #5

Omdat mijn andere series ook zo positief worden ontvangen leek het mij ook leuk om een Videoland aanraders te gaan maken. Welke dingen vind ik nou echt de moeite waard om te bekijken? Ik deel je graag mijn Videoland aanraders!

Sinds de Black Friday deal heb ik besloten om Videoland eens uit te proberen. De eerste 14 dagen kun je uitproberen voor €0,01 en daarna €2,99 ipv €4,99 per maand. Prima aanbieding vond ik dus ik besloot om het tijdelijk eens uit te gaan proberen.

De aanraders op Videoland?

1. Laurent het wonderkind
Deze docu van nog geen 45 minuten gaat over het wonderkind Laurent. Met zijn IQ van meer dan 145 ging hij als tiener al naar de hogeschool en behaalde meerdere leerjaren met gemak.

2. Harry: The interview
Dit interview gaat over de Britse prins Harry die zijn verhaal verteld. Het is bizar om te zien dat er zoveel gebeurt waar anderen niets van weten. Zelf vind ik het heel goed van hem dat hij nu ook zijn verhaal verteld, maar wat mij betreft mag het hierna wel afgelopen zijn. En die roddelpers, daar moet echt een einde aan komen!

Wat kijk jij graag op Videoland?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.